The Big Bang Theory: véget ért a 8. évad

A 8. évad is lement az Agymenőkből, és nézettségben továbbra sincs párja a szitkomok között. A minőség már más kérdés, de Sheldon sorozatnézési szokásait akár öniróniának is felfoghatjuk az írók részéről, hiszen egész sokat meditált azon, hogy belevágjon-e a The Flash-be. Innen üzenem, hogy mindenképpen. A sorozatos párhuzam viszont inkább a párkapcsolatra értendő, de volt azért benne egy kis meta-érzés is.

TBBT 8×24

A TBBT nézése mellett ma már nem igazán tudnék komoly érvet felhozni, mivel már nem igazán élvezem ezt a szitkomot, de a karakterek miatt azért még követem az eseményeket. Az évad humor terén nem igazán alkotott maradandót, s bár akadtak ugyan jó részek a nyolcadik évadban (pl.: 8×19), de az 5/10-es (vagy még rosszabb) epizódok mellett a számuk ijesztően eltörpült.

TBBT 8×24

Nem volt tehát túl fényes az idei szezon, és nemcsak Penny haja miatt, hiszen azzal volt a legkevesebb probléma ebben a 24 epizódban. A The Big Bang Theory-ben ma már kevés az igazán jó poén, nagyokat nevetni pedig már nem is igazán lehet rajta.

Akadtak azért pozitívumok is az elmúlt hónapokban. Raj – fekete humorral felvértezett – csaját például eléggé bírom. Ő az, aki egy pici új színt hozott a sorozatba, csak sajnos elég keveset szerepelt.

TBBT 8×24

Összességében részemről ez volt az eddigi leggyengébb évad, amire 5/10-nél többet nem tudok adni. Ugyan nem vagyok elégedett a látottakkal, valószínűleg továbbra is kitartok az Agymenők mellett, mert még, bízom abban, hogy kikászálódnak Sheldonék ebből a komoly hullámvölgyből.

Reklámok
Kategória: szitkom
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Halványodik, egyre kevesebb geek poén (ezt felfoghatjuk karakterfejlődésnek), egyre bénább párkapcsolati szálak (Sheldon-Amy), de én még kitartok, mert tud vicces lenni. Meg mert reménytelenül szitkom kompletista vagyok 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.