Showder Klub 16×05-06

Elvileg még két adás van hátra az őszi szezonból, és eddig többnyire jól szórakoztam. Persze nem mindegyik dumagép egyformán vicces, de az összkép pozitív, és az előző két Showder átlaga megüti a 7/10-et.

Showder Klub 16×05

Főleg Kiss Ádám és Aranyosi Péter poénjai tetszettek, de szerencsére nem csak ők tudtak megnevettetni. Dombi humora nem mindig jön be nekem, de most jó volt. Úgy tűnik, hogy az urológus mindenkiből kihozza a humorbonbonokat.

Showder Klub 16×06

Kovács András Péter szintén egész humoros műsorvezetéssel jelentkezett, de a bevágott András és Anett jelenetek erős kontrasztot képeztek ezeknek a poénoknak. Ezek a bejátszások szörnyen gyengék voltak.

Showder Klub 16×06

A pozitívumok között kell még megemlítenem az arab gyereket, akinek most puskáztam ki a nevét. Ugyan csak pár percet kapott a műsorban, de emlékezetes lett Al-Gharati Magyaed bemutatkozása.

Showder Klub 16×06

A negatívumok között említeném a Lagzi Lajcsis poénokat, amelyek talán minden hétfőn felbukkantak, de így sokadszorra már kissé erőltetettnek hatnak. Úgy látszik, hogy ezek a humorbonbonok futószalagon készülnek a poéngyárban, amiből mindenki kap egy-egy darabot. A trágár beszéd még mindig túl gyakori a műsorban, de úgy látszik, hogy csak egy-két hímvesszővel együtt gördülnek olajozottan a poénok.

Reklámok
Kategória: tv
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Showder Klub 16×05-06 bejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    De jó hogy szóltál, pont ezt a két részt felejtettem eddig megnézni 🙂

  2. Kissur szerint:

    Én kb a 9.évad óta nem láttam SK-t, és szomorúan kellett konstatálnom, hogy azóta is vannak visszatérő poénok. (pl.Kiss Ádámnak a Felméri utánzása) De meglepően jó volt a 16×05.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.