Januárban indul a Csak színház és más semmi

Augusztusban még úgy volt, hogy decemberben kerül a képernyőkre a köztévé új sorozata, a Csak színház és más semmi, de most kiderült, hogy pár héttel eltolják a premiert. Január 10-én indul a sorozat, amelyről már többször is olvashattatok itt a blogon.

Csak színház és más semmi banner

A sorozat a színházak világába kalauzolja el a nézőket, és a hat rész alatt betekintést nyerhetünk abba, hogy hogyan is jut el egy darab a bemutatóig.

“Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység a színpadon és azon kívül.”

A történet középpontjában Báthory Alinda (Shell Judit) és Fazakas Barnabás (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik. Rajtuk kívül a főszereplők táborát erősíti még Szervét Tibor, Vecsei Miklós, Lovas Rozi, Mikecz Estilla, Szávai Viktória, Fehér Tibor és Géczi Zoltán.

A forgatókönyvet Divinyi Réka és Goda Krisztina írta, a rendező pedig Miklauzic Bence és Nagypál Orsi volt. Ajánlót ugyan még nem tudok mutatni a sorozathoz, de a Bővebben mögött megtaláljátok a Csak színház és más semmi főcímét.

Kategória: hír
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .