The Big Bang Theory 9×11

“És mi van, ha rossz lesz?”

Ez volt az epizód központi kérdése, de mielőtt belecsapnék a lecsóba, engedjetek meg nekem egy rövid bevezetőt. Az elmúlt években sokszor panaszkodtam már az Agymenők minőségét illetően, de idén valahogy egész jól elvagyok a sorozattal. Ez valószínűleg nem csak azért van, mert kinőtt Penny haja.

TBBT 9×11

Talán ráéreztek az írók, hogy hogyan lehet ügyesebben mozgatni ezt a nagyobb csapatot? Nem tudom, az is lehet, hogy csak véletlenül sikerült több jó részt is letenniük az asztalra, amelyek közül a legutóbbi emelkedik ki leginkább.

TBBT 9×11

Sheldon és Amy. A Star Wars és a srácok. Ez volt a két központi téma, amit most nagyon ügyesen sikerült összefésülniük az íróknak, és feküdtek is a poénok rendesen. Ezt a részt azoknak is ajánlom, akik korábban már kaszálták a sorozatot. A Bővebben mögött spoileresen folytatom.

Szitkomok esetében nem nagyon lehet spoilerekről beszélni, de a TBBT most mégis egy ilyen epizódot produkált. Persze sok helyen a hírekben már kiderülhetett, hogy Sheldon és Amy olyan közel kerülnek egymáshoz, amire még nem volt példa. Ki hitte volna a pilot után, hogy Sheldon valaha is szexelni fog, de megtörtént.

TBBT 9×11

Szerencsére nem csak ennyiből állt az epizód. Az első éjszaka és Az ébredő Erő premierje remekül kiegészítették egymást, és a poénok roppant szellemesen reflektáltak egymásra. Még Wil Wheatont is remekül használták ebben a részben.

TBBT 9×11

Ez az epizód most megért nálam 8/10-et. Újra él a remény? Azt azért nem hiszem, de ezzel a résszel bizonyították az írók, hogy nem vesztették még el az összes kreativitásukat. Örülnék, ha a folytatás is lenne ennyire vicces.

Reklámok
Kategória: szitkom
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) The Big Bang Theory 9×11 bejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Az utóbbi évek legjobb része volt, rég röhögtem rajta ennyit 🙂

  2. Skate szerint:

    Totálisan lemaradtam az idei évaddal. 😦
    Reméltem, el kezdi adni már decemberben a magyar Comedy Central, mint tavaly és így pikk-pakk behozom vele magam. Sheldon és Amy kapcsolatának szorosabbá tételét már két hónapja ellőtte az egyik portál, így a harmadik kép nem ért meglepetésként.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s