The Flash 2×09

Karácsonyi epizódot hozott a The Flash utolsó 2015-ös része, amely ugyan nem tartozik a legjobbak közé, de így is éppen elég szórakoztató volt számomra. Ebben az évadban eddig még nem nagyon csalódtam.

The Flash 2×09

Az állandó szereplők mellett kaptunk egy-két érdekesebb visszatérő figurát is, akik kivették a részüket ebből a karácsonyi mókából. Spoileresen folytatom.

Wentworth Miller, Liam McIntyre és Mark Hamill is beugrott erre az epizódra, hogy bombajó hangulatot varázsoljanak a képernyőre. Ők álltak ugyan az epizód középpontjában, de a háttérben Zoom se tétlenkedett, és – kliséktől se mentesen – szépen sarokba szorította Wellst.

The Flash 2×09

Egyébként eléggé klisés volt az egész epizód, de valahogy ezekkel a szimpatikus figurákkal még az ilyen nem túl fantáziadús húzásokat is könnyebben elviselem, mint más sorozatok esetében.

The Flash 2×09

Itt van ugye Spivot kisasszony (Shantel VanSanten) is, aki annyira elragadó teremtés, hogy szemet lehet hunyni a kissé suta bosszúhadjáratán, ami pont úgy zajlott le, ahogy a klisé nagykönyvben meg van írva. Utólag belegondolva zavaróbbal ezek az írói húzások, hiszen az epizód közben, hála a sodró lendületnek, az ember könnyebben elsiklik felettük.

The Flash 2×09

A lényeg, hogy a The Flash továbbra is egy roppant szórakoztató képregénysorozat, ami ennél talán sose lesz több, de nem is nagyon kell, mert pont így jó, ahogy van. A végén még beugrott Wally is, akiknek a képregényeseknek biztos ismerős figura, de nemek még semmit se jelent Iris kisöccse.

A folytatásra még várnunk kell egy picit, mivel a 2×10 január 19-én érkezik.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Skate szerint:

    Na, akkor ezt az epizódot is meg kell néznem a Legend of Tommorow előtt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s