Válótársak: hat rész után

“Azt mondták, hogy nincs sasogatószer.”

Hat rész ment le eddig az RTL Klub új sorozatából, és ennyi alapján talán már kijelenthetem, hogy tök jó szórakozás a Válótársak. Igazából semmi különöset nem kínál, kis könnyed limonádé, amelyben a drámai elemeken mindig felülkerekednek a poénok.

Válótársak 1×05

Szerencsére a poénokból minden epizódban akad jó néhány, így erre nem igazán lehet panaszunk. A három férfi és egy kégli felállás is működőképes, és ez a vonal dominál, míg a hölgyek kissé a háttérbe szorulnak.

Scherer Péter, Stohl András és Lengyel Tamás is jól hozza a karakterét, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy Stohl Andrásnak nagyon nem ment a sírás a 6. részben. Az első két rész után Schrerer Pétert kritizáltam egy csöppet, de be kell látnom, hogy tévedtem, és most úgy vélem, hogy az ő alakítása a legerősebb ebben a sorozatban.

Válótársak 1×05

A poénok mellett a meztelenség is dominál a Válótársakban, amit a bulvár segítségével jól ki is tud használni az RTL Klub. Az 1×06 viszont kivétel volt ebből a szempontból, és talán ezért is volt gyengébb a nézettség, de a minőség változatlan maradt. Spoileresen folytatom.

Bálint még mindig nagyon szereti a feleségét, de közben szinte minden nővel az ágyban köt ki. Ha pedig mégsem alakulnak jól a dolgok, akkor azon kesereg, hogy nem akar békülni az asszonyka. Nem tudom, hogy ezen a téren mi fog változni a folytatásban, de eddig nem hat önismétlésként a sok egyéjszakás kaland.

Válótársak 1×06

Dávid felesége viszont békülni szeretne, mivel elapadt a pénzcsap, de ezen a szálon a férj nem akar enyhülni, és inkább másfelé kacsintgat. Talán ez érthető is, mivel Tamara továbbra is a sorozat leghidegebb karaktere.

Joci is próbál túllépni élete eddigi egyetlen szerelmén, és a barkácsboltos lány (Lovas Rozi) pont kapóra is jön neki. Vajon Szonja hogy viseli majd, hogy Joci gyorsan egy szemrevaló barna lányra cserélte őt?

Válótársak 1×06

A karakterek eléggé életszagúak, a színészek jól végzik a munkájukat, és még a forgatókönyv is korrekt. Eddig 6/10-re tudnám belőni a sorozat átlagát. Csütörtök esti kikapcsolódásnak tökéletes. Bízom benne, hogy a folytatás se marad majd el, és az RTL Klub bizalmat szavaz majd további magyar sorozatoknak is.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Skate szerint:

    Harmadik rész után abbahagytam. Nem sikerült lekötnie. Legalább az esélyt megkapta tőlem, az is valami.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s