RTL Klub: januári premierözön

Jó néhány új sorozatpremier lesz januárban az RTL Klubon, de olyan nagyon azért nem kell örülnünk, mivel ezeknek a többsége éjfél után lesz látható a csatornán. Főműsoridőben nem sok változás lesz az eddigiekhez képest.

A Dr. Csont rajongók bánkódhatnak, mert ahogy tavaly, úgy most se tér vissza a sorozat januárban az RTL Klubra, mivel hétfőnként egyelőre filmek lesznek a csatornán. Ugyanez vonatkozik a péntek estékre is.

Keddenként viszont A mentalista kerül a Keresem a családom helyére, amelyből megkezdődik az utolsó évad. Szerdán természetesen marad a Szulejmán, csütörtökön pedig a Válótársak. Péntekről csütörtök estére vándorol a Gyilkos elmék, ami sokkal ésszerűbb döntés, mint a CSI-ismétlések.

Vasárnap esténként újra lesz főműsoridős sorozat az RTL Klubon, mivel jön A szállító 2. évada, amelyet már biztosan mindenki “tűkön ülve” várt. A hétköznapi főműsoridő így fest majd 2016 januárjában:

17:25 Story Extra (Szabó Zsófi új műsora)
18:00 Híradó
18:55 Fókusz
19:30 Éjjel-nappal Budapest
20:50 Barátok közt
21:25 Film/Sorozat

Az igazi premierözön viszont éjfél után várható, mivel szerdánként jön az RTL Klub egyik mostohagyereke, az Odaát 7. évada, hogy dupla részekkel örvendeztesse meg az alvászavarral küzdő tévénézőket. És ez még nem minden! Dr. Csont ugyan egyelőre nem lesz hétfőnként, de éjfél után Csont nélkül jönnek a spinoff ismétlései, hogy aztán az Alcatraz ejtse rabul a még mindig nem nyugvó éjjeli baglyokat.

Csütörtökönként éjfél után (igazából már ez péntek) dupla részekkel érkezik a Homeland – A belső ellenség 1. évada, pénteken pedig ugyanebben a kedvező időpontban a Piszkos csapat 2. évada, majd pedig a Kemény motorosok 4. évada indul el. Hétköznap esténként éjjel 3 körül folytatódik Az élet csajos oldala is. Nem mondhatjuk tehát, hogy az RTL Klub fukarkodna az amerikai sorozatpremierekkel. (Most lehet röhögni.)

Ezeken kívül is lesz még ebédidőben és kora délután pár olyan sorozat, amit leadott már valamelyik kábelcsatorna, de nem lehet éjjel-nappal Asztro Show a csatornán, így valamikor ezeket a sorozatokat is újra kell hasznosítani, ha már megvette a csatorna.

Főműsoridőben tehát öt sorozat (A mentalista, Szulejmán, Válótársak, Gyilkos elmék, A szállító) lesz látható januárban az RTL Klubon, és ha továbbra is ennyire nyeregben lesz az RTL Klub a hazai piacon, akkor semmi pozitív változás nem lesz az országos kínálatban, elég ha csak az X-akták Cool-os premierjére gondolunk. Ha már ezt az amerikai sorozatot se merik bemutatni az anyacsatornán…

Reklámok
Kategória: tv
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

9 hozzászólás a(z) RTL Klub: januári premierözön bejegyzéshez

 1. csiki1991 szerint:

  A Csajos oldal folytatás mit takar? Kezdik az 5. évadot?

 2. Kissur szerint:

  New Girl 2-3-4.évadáért kár imádkozni, ugye?
  Az Odaáttal meg csak nem elkezdenek belehúzni? Pedig már kezdtem azért könyörögni, hogy vegye át a Viasat, mert ők legalább gyorsabban adnák.
  Chuck 5.évad gondolom esélytelen, más sorozat nincs is amit várok.

  • Desmond Wallace szerint:

   New Girl: Majd jön az csak ki kell várni. 🙂
   Odaát: Nem hiszem, hogy belehúznának vele. Egy éve ugyanekkor kezdték a 6. évadot, most se hiszem, hogy egy évadnál többet adnának le egyszerre.
   A Chuck 5. évada holnap indul az RTL+-on.

 3. Flanker szerint:

  Ahhoz képest hogy milyen a sorozatok sorsa a két kereskedelmi főadón fő műsoridőben, egész szépen beindul idén év elején a szinkronos szezon, igaz volt mit pótolni, és így is vannak lukak, meg csúnya lemaradás, mondjuk innen az Odaát.

 4. Deny szerint:

  Grace klinika ezek szerint februárra csúszott?

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.