Vad Kunság

Ismét elkészült egy minőségi magyar természetfilm, ami újfent bizonyítja, hogy mennyi természeti kincs van kis hazánkban. A Vad Kunságban megismerhetjük a Kiskunság és Nagykunság élővilágát. A film középpontjában a visszatérő aranysakál áll.

Vad Kunság

Mosonyi Szabolcs ismét kitett magáért, és megmutatta, hogy az Alföld élővilága is rendkívül gazdag. Kevés már az érintetlen terület a civilizált világban, szinte mindenhol ott vagyunk, de akadnak azért olyan helyek, ahol a természet az úr, és számtalan növény és állat él a “vadonban”.

Vad Kunság

Mit is írhatnék még a Vad Kunságról? Nincs gyakorlatom a természetfilmek értékelésében, így hosszú méltató sorok helyett csak röviden ennyit írhatok: kimondottan ajánlom megtekintésre ezt az alkotást. Sajnos csak 50 perces (még néztem volna tovább), de ennyi idő alatt is rengeteg érdekességet kínál a néző  számára.

Vad Kunság

Madarak, emlősök, ízeltlábúak, gyönyörű növények, száraz pusztaságok, valamint vizes élőhelyek is színesítik ezt a tájat. A puszta rejtett élete tehet számos csodával szolgál, amelyeket az átlagember nem nagyon vesz/vehet észre. Ezt látni kell!

Reklámok
Kategória: természetfilm
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Csatlakozom. Nem véletlenül ültem le a TV elé (!), “élőben”, és néztem végig. Szüleim az elején jöttek meg valahonnan ,gyorsan csatlakoztak és nem bánták meg.
    Gyönyörű képek, zene, Csernák János hangja, vérprofi munka, aminek lelke van. Erősen ajánlott.
    A hossz szerintem a tévés formátum (mint első vetítés helye) és a költségek miatt van a,z előző két rész is kb ekkora volt.
    Röviden: nézze meg mindenki!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.