Visszatért a The Flash

Tegnap egymás után néztem meg a két idei részt, így most egy villámkritikát olvashattok a benyomásaimról. Sajnos nem volt kiemelkedő ez a dupla dózis (6/10), de a sorozat még így is kifejezetten kellemes kikapcsolódást nyújt számomra, amelyben kedvelhető szereplők vannak.

The Flash 2×11

Akadtak azért itt jó húzások, de az egyik nagy szívfájdalmam a 2×11 vége volt. Hogy miért? Ha láttátok az epizódot, akkor ezt könnyen kitalálhatjátok, de spoileresen azért elmesélem.

Búcsúzott Patty. A 2. évad legszimpatikusabb új szereplője távozott a városból, ami nem csak Shantel Vansanten miatt szomorú tény, hanem azért is, mert Barry és Patty kapcsolata tényleg működött a képernyőn, és kifejezetten aranyosak voltak együtt. Remélem, hogy ez a távollét nem tart sokáig.

The Flash 2×11

Visszatért viszont az első évados ősellenség, a Reverse Flash (Anti-Flash?), akinek még úgy is örültem, bár Wells alakjában azért félelmetesebb volt ez a figura. RF magyarázatai még mindig eléggé nevetségesek, de ez legyen a legnagyobb problémám! Valószínűleg még látjuk ebben az évadban, szóval Barry problémái megsokszorozódnak, és a jövőből jött gyorshajtó se csak egy villámlátogatásra ugrott be.

Wells 2.0 egyre kevésbé szimpatikus számomra. A cél szentesíti számra az eszközt, így már ott tart, ahol az első évados hasonmása. Csak a saját célja lebeg a szeme előtt, és a lányáért bárkit képes feláldozni. Ismét van tehát egy belső ellenség, akivel majd meg kell birkóznia a csapatnak.

The Flash 2×11

Wally eddigi szereplése nem váltott ki belőlem különösebb reakciót, és mivel nem ismerem a képregényt, agy nem is tudom, hogy mi a szándékuk vele az íróknak. Összességében tehát nem volt rossz ez a két rész, de ha nem kéne elnyújtani 22 részre az évadot, akkor sokkal dinamikusabb is lehetne a The Flash.

Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s