Röviden: The Walking Dead 6×10

Most egy nyugisabb epizódot kaptunk, de a minőség továbbra is maradt 7/10-es. Nem feltétlenül kell tehát zombihentelés ahhoz, hogy működjön a sorozat. Rick és Daryl állt az események középpontjában, akik összefutottak egy érdekes figurával. Spoileresen folytatom.

Walking Dead 6×10

Megérkezett Jézus, közel a megváltás? A srácok bevásárló körútja nem egészen úgy alakult, ahogy azt tervezték, de így gazdagodtunk egy újabb, roppant érdekesnek tűnő szereplővel.

Kíváncsi vagyok, hogy mit tesz majd hozzá a közösség életéhez, mert az már biztos, hogy nem egy hétköznapi fickó ez a Jézus. Az epizód másik szála már nem volt ennyire érdekfeszítő. Az eredi barangolás inkább csak megtörte a vidám kocsikázást/futkározást, szóval annyira nem hoztak lázba ezek a jelenetek.

Annak örültem, hogy pár hetet (hónapot?) ugrottunk az időben, és nem kellett részeken keresztül nézni a zombik eltakarítását, illetve Carl felépülését. Érdekes fejlemény még Rick és Michonne összemelegedése. Most kezdhetünk aggódni a kardos néniért?

Walking Dead 6×10

Illetve felmerült még bennem az is, ha esetleg hosszútávon terveznének Jézussal, az milyen hatással lenne Daryl karakterére. Két dudás megfér egymás mellett Alexandriában?

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Skate szerint:

    Jézus eddig még nem vette le a sapkáját egyszer sem a rész alatt. Kifoszthattak már minden kipát tartó boltot és neki már nem jutott. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s