The Walking Dead 6×12

Minden rész előtt bennem van a félelem, hogy ezt most úgyis elszúrják, de 2016-ban eddig nincs okom panaszra. Most is egy kifejezetten jó epizódot láthattam, ami bár lassan indult, de a békés felvezetés után rendesen felpörgették a ringlispit. Spoileresen folytatom.

Walking Dead 6×12

Rickék elindultak a gonosz bácsik földjére, hogy rajtaütésszerűen kiiktassák Negan bandáját. Ez az akció eléggé ütős lett, és kifejezetten durva képsorokat láthattunk, ami felvet bizonyos morális kérdéseket. Ezt a 15 percet nagyon szépen összerakták!

A kivégzések módja mondjuk eléggé valószerűtlen volt, de ez legyen a legnagyobb bajom. Voltak itt kifejezetten remek pillanatok, de nem csak akció közben, hanem már a készülődés közepette is történtek dolgok. Abraham roppant kegyetlen módon szakított a nőjével, és ezt bizony nem nagyon lehetett volna durvábban megoldani.

Walking Dead 6×12

A romantikus pillanatok már-már túltengtek az epizód elején, aminek valószínűleg lesz még böjtje. Könnyen lehet, hogy a folytatásban többen is bekapnak egy-két párválasztó golyót.

A rajtaütés elég simán ment, és áldozatok nélkül oldotta meg a csapat a feladatot, de aztán jött a cliff, ami okozhat problémákat a következő epizódban. Azt azért picit furcsálltam, hogy semmilyen kerítés nem védte az ellenség tanyáját. Szőrszálat viszont nem akarok hasogatni, így sima 8/10-et osztanék ki erre a részre. Még ilyet! Tetszik az irány, és nagyon örülök annak, hogy nem futják le újra ugyanazokat a köröket, mint régebben. Mikor lesz már jövő hétfő?

Walking Dead 6×12

Egy-két gondolatom még lenne a jövőt illetően. Nem tudom, hogy mennyire vagytok otthon a képregényben, így most láthatatlan betűkre váltok. A képregényben  Negan kegyetlen módún öli meg Glennt. Természetesen ez esélyes a sorozatban is, de én valahogy úgy érzem, hogy nem Glenn, hanem Maggie lesz az, akit Negan kivégez a többiek szeme láttára. Persze az is lehet, hogy a várandós anyuka már a következő részt sem éli túl. Hamarosan viszont minden kiderül, hiszen már csak négy rész van hátra az évadból.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s