Nagypénteki tekerés

Tegnap délután egész jó idő volt, így nyeregbe pattantam, hogy tekerjek egy edzőkört. Ez 32 km-t jelent, és minden éven jó párszor teljesítem ezt a nem annyira izgalmas, de edzésnek tökéletes távot.

Két éve – február végén – 89 perc alatt sikerült teljesítenem a kört, tavaly ehhez 95 perc kellett, most pedig 87. Ebből az időből legalább 10 percet tudok majd faragni a következő hónapokban, és ez a 87 perc nem is olyan rossz így 3-4 hónap kihagyás után.

Természetesen a szél az most is inkább hátráltatott, mint segített, és közben kifogtam két sorompót is. Ennél többet nem is tudtam volna, mivel csak ez a két vasúti átjáró van a táv során, szóval ebből a szempontból 100%-os volt a teljesítményem. Egyébként legalább egy sorompót mindig kifogok ezen a távon.

Ma is a terveim között szerepelt ez a táv, de a délutáni esőfelhők nem támogatták az elképzelésemet. Nem baj, lesz ez még így se! A java még hátravan, és remélhetőleg a következő hetekben már stabilizálódik a hőmérséklet olyan 15-20 fok között. Aztán jöhetnek a hosszabb távok. Három hét múlva már az ötvenes körömet szeretném róni, ami keményebb terep, és sajnos ez nem csak az emelkedőkre, hanem az eszméletlen sok kátyúra is vonatkozik.

Reklámok
Kategória: sport
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s