Banshee 4×02

A 6/10-es kezdés után egy jobb folytatást kaptunk, de még mindig van hova fejlődni. Az igazi átütő erő még hiányzik ebből az évadból, de panaszra így se igazán van okom.

Banshee 4×02

Úgy tűnik, hogy a múlt és a jelen továbbra is kiegészítik egymást ebben az utolsó fejezetben, és eddig egész jól működik egymás mellett ez a két idősík. Brutalitásban most sem volt hiány, de talán olykor már túlzásba is viszik ezeket a jeleneteket. Spoileresen folytatom.

Folytatódott a nyomozás Rebecca gyilkosa után. Egyelőre nem vagyunk közelebb a megoldáshoz, de őszintén szólva engem nem is annyira izgat ez az ügy. A Banshee sose erről szólt, és most is sokkal érdekesebbek a karakterek, mint a valódi rendőri munka, amiből persze nem is sokat kapunk, szóval nem lett hirtelen nyomozós sorozat a Banshee.

Banshee 4×02

A városlakók továbbra sem élhetnek nyugalomban. Nem elég nekik Proctor mint polgármester, de a neonácik se a négy fal között rendeznek horogkereszt rajzoló versenyt, hanem erőszakosabb mókán törik a buksijukat. Éleződik a feszültség az idősebb Bunker és Proctor között.

Azt hiszem, hogy eléggé véres lesz a végjáték, és nem könnyű megjósolni, hogy végül ki marad talpon. Azt nagyon remélem, hogy Proctor elnyeri a méltó büntetését. Amikor már kezdi elfelejteni az ember, hogy milyen aljas fickó is ez az ex-amish, akkor mindig jön egy kis emlékeztető a karakter legfontosabb jellemvonásairól. Igazi pszichopata ő, akinek méltó pajtása a herélt kemény gyerek.

Banshee 4×02

Mi már tudjuk, hogy Job nem halt meg, de bizonyára Hood számára se sokáig lesz rejtély a cimbi holléte, így hamarosan jöhet a mentőakció, ami valószínűleg nem lesz éppen sétagalopp.

Összességében egy elég jó részt prezentáltak most a Banshee alkotói, ami olyan 7/10-et jelent. Ennél viszont tudnak ők még többet is, hiszen láttuk tavaly, hogy egymás után hozták a jobbnál-jobb epizódokat. Bízom benne, hogy ebben az évadban is lesz azért 8/10-es (vagy annál is jobb) epizód.

ui.: Mikor jön már Eliza Dushku?

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s