Fear the Walking Dead: elindult a 2. évad

A The Walking Dead lepihent, a kistesó pedig újra aktivizálta magát. A Fear the Walking Dead ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta. Értem ezalatt a történetet és a minőséget is. Lehetne érdekes egy ilyen előzménysorozat, de mégsem az, mivel a szereplők az unalom óceánján szelték a habokat.

Fear the Walking Dead 2×01

Ebben a 40 percben szinte semmi olyan elem nem volt, ami legalább egy pici izgalmat generált volna bennem. Szépen elcammmogott ez az évadnyitó, és közben nem sok eseménynek lehettünk szemtanúi. A kapitány viszont szereti Szabó Magdát, és már ez is valami. Spoileresen folytatom.

Hajókázunk, hajókázunk, közben van némi drámázás, hiszen mégis csak meghalt anyu, ami feszültséghez vezet apuval. Közben előkerül még pár hajó, akik segítséget kérnek, de nem segítünk, mert nem bízhatunk senkiben, na és előkerülnek az úszóbajnok vízizombik is.

Fear the Walking Dead 2×01

Klisétenger. A vízizombikon kívül csak kliséket tudott felvonultatni a Fear the Walking Dead alkotógárdája, és azt se tették túl meggyőzően. Most epizódokon keresztül ezt a hajókázást fogjuk nézni? Persze az óceán is szolgálhat sok meglepetéssel a szereplők számára, de eddig nem úgy tűnik, hogy túl sok izgalmat tartogatna a nézőknek.

Sajnos a karakterek között se nagyon találtam eddig kedvencet magamnak. A The Walking Dead esetében azért már az elejétől fogva akadt belőlük pár, de itt legfeljebb a drogos csávó nem egydimenziós sablonfigura, a többiekre viszont ráférne egy kis ráncfelvarrás.

Fear the Walking Dead 2×01

Csalódtam tehát ebben a premierben, és ezt csak fokozza az a tény, hogy nem is vártam tőle túl sokat. A külcsín rendben volt, de a tartalommal már nem voltam kibékülve. A Fear the Walking Dead visszatérése sekélyes volt, de azért még bízom benne, hogy a folytatásban felpörögnek az események. Ennél több kell.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Lengabor szerint:

    A FTWD 2×01-gyel először a 17. percig jutottam, utána inkább elmentem vásárolni a Penny-be, mert tegnap nagyon sok minden féláron volt kapható. Átépítik az üzletet, majd csak csütörtök reggel nyit ki újra. Ez sokat elmond a részről. Klári meg akarta volna menteni a vízen lévő embereket, de Jancsi és Táj 2 ellenkezett. A csaj rádión hallgat másokat, Krisz meg a halott anyja mellett gubbaszt. Ez egy nagy nulla eddig. Utána Törköly Levente szerint horgászás közben nem beszél az ember. A kiválasztottak szokása az, hogy magukban beszélnek, hogy ne aludjanak el. Baráth István a saját pisijét issza, ha nem esik az eső. Ő az, akivel Alisha beszél a rádión. Krisz megfogta az asztalt, aztán belelökte az anyja holttestét a vízbe. Teljesen kiakadt, Jancsit is képen törölte. Három szabály van, de mindegyik ugyanaz: ez Táj 2 hajója.
    Camilo (ő A bosszú asszonya szereplője és Gacsal Ádám a magyar hangja) nem akarja, hogy Táj 2 Nicholasnak hívja. Klári 13 évesen szinte tombolt és behúzott az apjának. Nem lett jó vége. Krisz enni nem akar, de úszni annál inkább. Camilo szerint is jó a víz. Baráth Pityuéknak nem segíthetnek, mert túl veszélyes. Na, a rész vége meg aztán tényleg az ökörség csúcsa. Pff.
    Ekkora egy fost, de tényleg. Ha a második rész sem villant valamit, akkor megy a levesbe az egész. Elegem volt az olyan sorozatokból, amik csak szórakoznak velem, de nem engem szórakoztatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.