The Flash 2×18: Minek nevezzelek?

Picit gondban vagyok. Alapvetően szórakoztató volt a The Flash 2×18, de annyi logikátlanságot és ellentmondást hoztak most össze az írók, hogy ezt a logikai időcsomót már csak Nagy Sándor tudná kibogozni. Spoileresen folytatom.

The Flash 2×18

Hol is kezdjem? Barry extra sebességre tett szert az új eszköz segítségével, aminek köszönhetően át is ruccant Supergirl-höz egy fagyira, csak ezt elfelejtette közölni a csapattal, így Cisco képességét kellett fejleszteni, hogy megnyíljon a dimenziókapu a Föld 2-re.

Ha innen nézzük, akkor ez volt az első nagy logikátlanság, hiszen Barry is tud közlekedni a dimenziók között, így nem igazán lenne szükség Cisco segítségére. Vagy tévednék?

The Flash 2×18

Zoom visszatért, de az eredetsztorija, ami kifejezetten tetszett, de aztán felvetett bennem pár megválaszolatlan kérdést, az epizódvégi alku meg a no comment kategóriájába tartozik. Wally, aki szereti a réig Forma-1-es versenyeket, hiába van már itt jó pár rész óta, de mégse nagyon tudták az írók felépíteni ezt a figurát. Csak úgy van. Barry most ugyan elvesztette az erejét, de ez az állapot nem tartható sokáig, hiszen vészesen közeleg az évad vége.

The Flash 2×18

A Barry-Iris párost nem kéne erőltetni, mivel kettejük között egyáltalán nincs semmilyen szikra, és Barry számára eddig egyértelműen a szőkék a nyerők, hiszen legutóbb Patty-vel remek párost alkottak, de Felicity és Kara mellett is jobb volt az összhang, mint a mostohatesóval.

Pontozni most nem nagyon tudok, mert – ahogy fentebb is írtam – szórakoztató volt az epizód, de a hibák mellett se tudok szemet hunyni. Mintha az írók helyett pár kisiskolás hozta volna össze a heti epizódot.

The Flash 2×18

Az biztos, hogy van még öt rész az évadból, hogy az írók bizonyítsák, hogy ezekből a logikátlannak tűnő megoldásokból jól ki tudnak jönni. Bízom benne, hogy ennyi baromságot már nem kell elviselnem a folytatásban.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.