The Flash 2×20: Pulvere est…

A finiséhez közeledik a 2. évad. 2016-ban nem annyira kiegyensúlyozott a minőség, mint az előző évben, de a The Flash még mindig messze van attól, hogy csalódásként értékeljem. Továbbra is ez a kedvenc szuperhősös sorozatom, ami most egy egész jó résszel jelentkezett.

The Flash 2×20

Három rész van még hátra az idei etapból, és a kérdés még mindig adott: Hogyan győzzék le Zoom-ot? Ő az évad főellensége, aki egy darabig roppant hatásos gonosz volt, de az eredetsztorival megspékelt leleplezés során nálam elveszett a karakter igazi ereje. Picit túlnyújtották ezt a Villám kontra Zoom témát, és jobban jártunk volna, ha már pár résszel korábban befejezik, de talán még így is van remény arra, hogy ütős végjátéknak legyünk a szemtanúi. Spoileresen folytatom.

Barry már egy ideje a gyorsasága nélkül kénytelen futni az események után, és egy klisés közjátéknak köszönhetően (Zoom “statiszta” rendőröket gyilkolt), hősünk megkapta a kellő lökést ahhoz, hogy rábólintson Wells őrült tervére.

The Flash 2×20

Nos, a kísérlet nem sikerült, Barry Allen pedig belehalt az akcióba. Legalábbis látszólag. Persze nélküle is lehetne folytatni a sorozatot, a képregényekben is több Villám volt, de nem hinném, hogy a nézők nagyon díjaznának egy ilyen 3. évadot. Drámai volt a befejezés, de kötve hiszem, hogy ezzel tényleg búcsút inthetünk a legszimpatikusabb tévés hősnek.

The Flash 2×20

Találgatásra már nem sok idő van, hiszen jövő héten jön az új rész, amit ráadásul Kevin Smith rendezett, és akkor majd meglátjuk, hogy miként is folytatódik a The Flash 2. évada. Részemről ez egy szórakoztató epizód volt, amely megérdemel egy 7/10-et.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.