Tévépremier: The Way Back

Az az igazság, hogy a Petőfi TV nem sok érdekességgel tud szolgálni számomra, de most jön egy kivétel. A The Way Back Peter Weir (Holt költők társasága, Truman Show) filmje, amit 2011-ben mutattak be az amerikai mozik, és egy ideig úgy tűnt, hogy itthon is megjelenik DVD-n, de aztán nem lett belőle semmi, pedig az előzetes és az ismertető alapján se tűnik rossz darabnak az Út a szabadságba.

Út a szabadságba

Szereplők: Colin Farrell, Ed Harris, Jim Sturgess, Saoirse Ronan, Mark Strong, Dragos Bucur, Gustaf Skarsgard. A hivatalos ismertető ezt írja a filmről:

“1940-ben egy csoport elítélt megszökik egy szibériai munkatáborból. Tudják, hogy a bányákban a biztos halál várt volna rájuk, ezért egy kínálkozó pillanatot megragadva nekivágnak a kegyetlen hóviharnak, amely minden nyomot eltüntet utánuk. A csoport vezetője Janusz, egy fiatal lengyel, aki tudja, hogyan lehet életben maradni a vadonban. Januszt koholt vádak alapján ítélték el, a feleségét pedig megkínozták, hogy terhelő vallomást tegyen férjére. A csoport további tagjai: egy cinikus amerikai, egy orosz bűnöző, egy mókamester könyvelő, egy remekül rajzoló szakács, egy pap és egy farkasvaksággal sújtott lengyel fiatalember. Útközben egy fiatal lány kerül az útjukba, aki szintén menekül valahonnan – vajon vigyék-e magukkal? Egy újabb próbatétel a faggyal, éhínséggel és sok más megpróbáltatással teli út során, melynek a célja, hogy eljussanak az indiai határon túl a szabadságba.”

Magyar premier: május 22. 21:00, M2

Reklámok
Kategória: ajánló
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Tévépremier: The Way Back bejegyzéshez

  1. Lengabor szerint:

    “a Petőfi TV nem sok érdekességgel tud szolgálni számomra”
    Hát ezzel nem vagy egyedül. Nem is akarnak semmivel sem szolgálni számunkra.

  2. jersey szerint:

    Megnéztem tegnap. A színészekre nem lehet panasz, de nekem a film utolsó harmada olyan összecsapottra sikerült, így kissé vegyes érzelmekkel álltam fel a kanapéról.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.