Duna TV: sorozatokban gazdag nyár

Június elején nyári szünetre megy néhány népszerű műsor (pl. Gasztroangyal, Maradj talpon!), de nyáron is lesz azért jó pár olyan újdonság a Dunán, amire felkaphatják a fejüket a tévénézők.

A muskétások S3

Vasárnap már elindult a Cédrusliget 3. évada, keddenként jelenleg is képernyőn van a Laura rejtélyei 2. évada, hamarosan jön a Hawaii Five-0 2. évada, valamint a Szerelemben, háborúban is elindul (június 8.) a Dunán. Hamarosan kiderül, hogy a nemzeti főadón talpon marad-e ez a török sorozat.

Ezeken túl is lesz azonban még mit nézni, hiszen kedd esténként (június 14.) újdonságként érkezik A fátyolos hölgy. Szombat délutánonként elindul (június 18.) A muskétások 3. évada, vasárnap délutánonként (június 19.) pedig egy német sorozat, a Mennyei kötelék várja majd a nézőket. Utóbbi sorozat középpontjában egy evangélikus lelkész áll, aki új városba érkezik a négy fiával. Valamikor nyáron érkezik még egy olasz sorozat is, amit az Egy nagy család címmel kell majd keresni a műsorújságokban.

Mennyei kötelék Duna

Az újdonságok mellett persze ismétlésekben se lesz hiány. Hétköznap délutánonként folytatódik a 90-es évek blokk: Halálbiztos diagnózis, Erdészház Falkenauban, valamint Charly, majom a családban se maradhat ki a kínálatból. Frissebb tartalomként pedig a Doc Martint nézhetjük (június 13-tól) a Ridikül sávjában, majd kora este ismét jön a 90-es évek, hiszen A hegyi doktor ismételve is rendel a Dunán.

Péntek esténként a Nero Wolfe rejtélyei ismétlések lesznek műsoron, szombat esténként pedig A szerelem diadala című olasz sorozat kerül képernyőre, hogy ezzel tovább erősödjön a 90-es évek a Dunán.

A 21. századi tartalom mellett tehát a 90-es évek is meghatározó lesz a nyári hónapokban a Dunán. A műsorrendbe itt-ott azért bekavar majd a sport. Hiába van erre külön csatorna (M4), a nyár elég sok sporteseményt tartogat, így pedig lesz olyan alkalom, amikor egyszerre több meccs is lesz a Labdarúgó EB-n, és az egyik mérkőzés a Dunára szorul, illetve ideiglenesen a Forma-1 is a Dunán várja a nézőket a következő hetekben.

EB-keret 2016

Végezetül még magyar sorozatos infót osztanék meg a Duna Worldről: Június 11-én ismételni kezdik az Egynyári kalandot, június 13-tól pedig a Tűzvonalbant.

Friss amerikai premiereket egyelőre nem várhatunk tehát a következő hónapokban, de ez a kínálat azért még így is sokkal érdekesebbnek tűnik, mint a TV2 nyara – de erről majd egy másik bejegyzésben írok.

Reklámok
Kategória: tv
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.