The Big Bang Theory: véget ért a 9. évad

Az Agymenők a 9. évadban se lett rosszabb vagy jobb, mint az előzőekben. Pont azt a szintet hozta, amit az elmúlt években megszokhattunk. Hol jobb, hol rosszabb epizódokat prezentálnak az írók. Egyes hírek szerint már csak egy utolsó évadra térnek vissza a srácok, de erre egyelőre még nem kell mérget venni.

TBBT 9×19

Természetesen a szereplők is változtak az elmúlt évek alatt, és néha olyan szituációkba keveredtek, amit anno nem néztünk volna ki belőlük. Nagyjából a 6/10-es szintet lőtték be az írók erre az évadra is, a csúcspont pedig a 9×11 volt. A Bővebben mögött folytatom pár spoilerresebb észrevétellel.

Az elég fura, hogy Raj lett az új nőmágnes, aki egyszerre két csajjal is kavar. Ráadásul ezeket a hölgyeket csak ritkán lehetett látni.

TBBT 9×20

Úgy tűnik, hogy a közelgő gyermekáldást még húzzák egy ideig, de a következő évad közepére csak megérkezik a kis újszülött, hogy egy picit felbolygassa a társaság mindennapjait.

TBBT 9×24

A finálé is a szokásos mederben zajlott, csak éppen összerántották a társaságot, valamint a közeli rokonokat egy második esküvőre. Akadt itt tehát pár vendégszereplő, de igazából finálénak kevés volt ez az epizód. Ennél többet nem nagyon tudok hozzátenni a látottakhoz. Ősszel találkozunk, mert heti 20 percet még mindig megér az Agymenők.

Reklámok
Kategória: szitkom
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.