Preacher 1×01

Az AMC – a The Walking Dead után – egy újabb képregénysorozattal jelentkezett. Ezúttal nem a zombiktól hemzsegő világ áll az eseménynek középpontjában, hanem egy prédikátor, aki közel sem olyan, mint egy hétköznapi lelkipásztor. Rövid értékelés következik.

Preacher 1×01

Szép hosszú pilot mutatta be a főbb szereplőket, de túl sok infót így se tudtam meg róluk. Az egyértelmű, hogy Jesse Custer élete gyökeresen megváltozik majd ebben az évadban, de egyelőre csak sötétben lehet tapogatózni.

A főszereplő mellett van még itt egy ír vámpír, egy kemény nő (Tulip), valamint egy piócaszájú fickó, akik nyilván fontosak lesznek majd a folytatásban, de őket is inkább csak felskiccelték az írók ebben a bevezető epizódban, így túl sok következtetést még nem tudok levonni a látottakból.

Preacher 1×01

Az biztos, hogy minőségi sorozatnak tűnik a Preacher, de ebből az egy órából még nem derült ki számomra, hogy miről is szól majd a történet. Ettől a pilottól nem igazán ájultam el, de azért érdekel, hogy mit is akarnak ebből kihozni az írók. Olyan 6/10-re értékelném a kezdést. Komótos alapozás, kevés információ.

ui.: A pilot óta már lement három rész, de azokat én még nem láttam.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Messor On Kryel szerint:

    Holnap tervezem megnézni a 4. részt. Eddig bejön a sorozat, amolyan Supernatural pótló kicsit. Lényegesen több infót adnak az első utáni részek, de nem gyorsan bontakoznak ki a szálak. Nekem kifejezetten tetszik ez a vonal, szóval biztosan maradni fogok az évadra. 7/10 eddig.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s