Dead of Summer 1×01

Itt egy újabb horror a tévében! Lehet örülni… egészen addig, amíg meg nem nézi az ember a pilotot. Sajnos a Dead of Summer csak gyenge közepes próbálkozás lett, amelyből hiányzik a hangulat, az időnként felbukkanó hullák számát pedig felülmúlja az unalom, ami néhány percenkként felüti a fejét.

Dead of Summer 1×01

A történet egy nyári táborban játszódik, ahova érkezik pár fiatal, és ők fognak vigyázni a hamarosan érkező gyerekekre, de történik pár furcsaság, ami miatt talán mégsem kéne megnyitni ezt a tábort. Ismerős? nem véletlenül, de nem a klisék miatt okoz csalódást a DoS.

A pilot bemutatja a legfontosabb szereplőket, miközben végig Amy (Elizabeth Lail) áll az epizód középpontjában. Az ő karakterét visszatekintésekkel is próbálják élettel megölteni, de ezek a múltbéli jelenetek egyáltalán nem működtek.

Dead of Summer 1×01

A horror egyelőre annyiban merült ki, hogy olcsó ijesztgetésekkel próbáltak sokkolni az alkotók, de ez nagyon nem jött össze. Nagy kár, hogy a Dead of Summer nem slasher, hanem valamiféle szellemsztori, és nagyon úgy tűnik, hogy a gyilkosságokat se fogják mutatni.

Az alkotók valamiért lényegesnek tartották, hogy a 80-as években játszódjon a történet, de ha kiiktatnánk az egyenletből a korhű technikai eszközöket, akkor nyugodtan játszódhatna a 10-es években is. A karaktereken nem érzékelhető, hogy ők a 80-as években léteznének.

Dead of Summer 1×01

Egy kis jóindulattal adok erre a részre 5/10-et, de ha a következő egy-két rész is ilyen langyos lesz, akkor nem biztos, hogy folytatom majd ezt a véres nyári kalandot. Egyelőre azt mondom, hogy ennél bármelyik Péntek 13. szórakoztatóbb esti kikapcsolódás. Nagy csalódás lett számomra a Dead of Summer.

ui.: Az tetszett, hogy a végén felcsendült ez a szám.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s