Jurassic World

A Jurassic Parkból három rész is készülhetett (az első igazi klasszikus), de a végére eléggé kifulladt a téma, így egy ideig nem forszírozták a folytatást az álomgyárban. Tavaly viszont megújult címmel érkezett a negyedik rész, amely már nem csak egy parkba, hanem egy egész középidei világba vezette el a látogatókat, vagyis a film nézőit.

Jurassic World

A Jurassic World kirobbanó siker lett a kasszáknál, ami azt jelezte, hogy már ki volt éhezve a moziközönség a dinoszauruszokra, ráadásul ez az új rész nem is sikerült rosszul. Megvolt benne minden, amit szerettünk az elsőben, de természetesen még kellett valami plusz, hiszen mindig emelni kell a tétet a folytatásban.

Előzetesen nem igazán érdekelt a Jurassic World, de kellemesen csalódtam, hiszen egy igazi kalandfilm, ami minden korosztálynak szól. Felvonultatja az összes létező sablont, amit találtak a producerek a hollywoodi sablongyárban, de az alkotás mégsem esett szét az unalomig ismert elemektől, hanem egy szórakoztató filmmel lepte meg a nézőket. A színészekkel nincs probléma, mindenki hozza a kötelezőt ebben a látványos rohanásban.

Jurassic World

A Jurassic World nem a mesteri párbeszédek, a rendkívül fordulatos cselekmény és a remek karakterek miatt lesz kihagyhatatlan alkotás, de ha valaki egy szórakoztató kalandot szeretne látni, akkor érdemes megnézni ezt a pörgős alkotást. Természetesen van kiért izgulni a film során, hiszen a ragadozók jobban szeretnek mozgó húsba harapni, mint a konzerveket bontogatni. Értékelésem: 70%

Reklámok
Kategória: film
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.