Folytatódó magyar sorozatok

Egész szép idők járnak a magyar sorozatokra. Tavaly kilenc sorozat közül válogathattunk, idén talán nem lesz ilyen magas ez a szám, de azért lesz miből válogatni, és örülhetünk annak, hogy négy újonc (Egynyári kaland, Válótársak, Aranyélet, Csak színház és más semmi) se marad folytatás nélkül. Ebben a bejegyzésben összeszedtem, hogy milyen visszatérő magyar sorozatok várnak ránk a következő hónapokban.

munkaugyek-5x10

Először a veterán Munkaügyek tér vissza a képernyőkre, hogy egy utolsó évaddal búcsúzzon a nézőktől. Sokat már nem kell rá várnunk, hiszen szeptember 29-én (csütörtök est) indul a 6. évad, amelyben tovább bonyolódik a munkahelyi komédia. Az évadnyitó epizódban az Ond által engedélyezett munkavédelmi bakancsok csökkentik az ország népességét.

aranyelet-s2-banner

November 6-án indul az Aranyélet 2. évada, amelyhez van már teaser és plakát is. A Miklósi család története folytatódik, de betekintést nyerhetünk majd a karakterek múltjába is. Természetesen új színészek is csatlakoznak az új évadhoz. Láthatjuk majd például ifjú Vidnyánszky Attilát, Kiss Andreát, Kovács Tamást, Végh Zsoltot és Fehér Lászlót.

Valószínűleg novemberben folytatódik a Válótársak 2. évada is, amelyről eddig még nem sok infó került napvilágra, de az biztos, hogy Nagy Ervin alakítja majd Bálint (Stohl András) testvérét. A főszereplők természetesen mindannyian visszatérnek.

Valamikor befut majd a Dunára az Álom hava is, bár ez csak két részes minisorozat lesz. Idén tehát a Munkaügyek, az Aranyélet és a Válótársak gazdagodik új részekkel, de ez csak a kezdet, mert a 2016/17-es tévés szezon második felében se maradunk magyar sorozatok nélkül.

Ugyan az olimpia alatt már rendesen promózta a Duna TV, de csak 2017-ben folytatódik a Csak színház és más semmi és az Egynyári kaland. Az viszont biztos, hogy a Csak színház és más semmi 2. évadában a következő új arcokat is láthatjuk majd: Dobó Kata, Mészáros Béla, Tenki Réka, Móga Piroska, Klem Viktor. Ajánlót itt találhattok az új évadhoz.

Egynyári kaland 2. évad

Az Egynyári kaland folytatásáról már tavasszal írtam, majd forgatási képeket is láthattatok hozzá. Az új főszereplők mellett (Király Dániel, Walters Lili) Dobó Kata is felbukkan majd a második évadban. Ajánlót itt találhattok hozzá.

A folytatódó magyar sorozatok mellett újoncokat is láthatunk majd 2017-ben a képernyőn, hiszen jön a Munkaügyek-spinoff és A mi kis falunk.  Persze az se lenne meglepő, ha valamikor hirtelen felbukkanna az RTLII-n egy butiquehotel.hu vagy Szérum kaliberű újdonság, és talán a TV2 is rászánja majd magát arra, hogy heti sorozatot gyártson.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s