Változtat az RTL Klub

Semmi olyat nem fog tartalmazni ez a bejegyzés, amit ne olvashattatok már máshol, de én se hagyhatom szó nélkül az RTL Klub novemberi frissítését. November 11-én finálézik A konyhafőnök, és ennek az eseménynek komoly hatása lesz az RTL Klub főműsoridejére.

keresem-a-csaladom

November 14-től visszatér főműsoridőbe a Fókusz, a sorozatsáv pedig emberibb időpontba (21:30) kerül, és itt már nem lehet ismétlésekkel kitölteni a Barátok közt utáni műsorsávot. Hétfőnként új évaddal jelentkezik a Dr. Csont, aminek biztosan örülnek majd a nézők, hiszen még ismételve is ez a nyomozós sorozat a magyarok egyik kedvence.

Keddenként nagyobb változás történik, mivel jön a Keresem a családom 2. évada, így pedig a Castle kicsit szünetre megy. Szerdánként nincs változás: Szulejmán tovább uralkodik a foteljanicsárok felett.

valotarsak-s2

Csütörtökönként visszatér a nappalikba 2015 legnézettebb magyar sorozata, a Válótársak, a 2. évadban pedig több új magyar színész is felbukkan majd. Péntekenként jön a Barátok közt után a Gyertek át!, majd pedig a Showder Klub 18. évada. Egész érdekesek lesznek ezek a hétköznap esték.

November 14-től így néznek majd ki az RTL Klub hétköznap estéi:

18:00 Híradó
18:55 Fókusz
19:35 Éjjel-nappal Budapest
20:50 Barátok közt
21:30 Dr. Csont/Keresem a családom/Szulejmán/Válótársak/Gyertek át!
22:30 Glades/XXI. század/Házon kívül/CSI/Showder Klub

Azt hiszem, hogy a TV2 továbbra se rúg majd labdába az RTL Klubbal szemben.

Reklámok
Kategória: tv
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) Változtat az RTL Klub bejegyzéshez

 1. Kissur szerint:

  Ha a 22:30-as sávban jobb sorozatok lennének, még elégedett is lennék az RTL műsorstruktúrájával. Illetve a Keresem a családom helyett kéne más, de persze megértem, hogy kell a saját gyártású műsor.

  • Desmond Wallace szerint:

   Hát igen, a Glades és a CSi helyett lehetne valami más is. Én például a Gyilkos elméket náluk néztem régebben, de az utóbbi időben elég mostohán bántak a sorozattal.

 2. Desmond Wallace szerint:

  Flanker: Ott csak ismételnek, a friss részek mindig az AXN-en mennek először.

 3. Lengabor szerint:

  Én aztán nem vagyok híve a tömegtermelésnek, a csapból is folyó tartalomáradatnak, a túl sok tévécsatornának, de ha CSAK ezt nézhetném, semmi mást, azt hiszem, hogy felkötném magam. Pedig még csak azt sem mondhatom, hogy valamilyen szinten ne lenne változatos a felhozatal, de igazából 2013 óta ugyanazt a gittet rágjuk. Amióta elindult a Szulejmán és az ÉNB, azóta nulla kreativitás van az RTL Klub műsorstruktúrájában. Egykaptafa az egész, mindig ezek a címek járnak körbe-körbe. Semmi merőben új dolgot nem próbálnak ki (a más címen eladott celebesdi nem az, ahogy a külföldön és itthon is megbukott rövidke sorozat sem). Nem azt mondom, hogy az RTL Spike hű meg há lesz (sőt, egyenesen igénytelennek tartom), de a Klubon még az is óriási merészségnek tűnne, ha ott lenne az Orphan Black vagy a The 100. Ehhez képest még mindig azt a rohadt csontot és a CSI-t nyomatják. A TV2-nél ugyanez a helyzet. Sablonokban gondolkoznak, ami ugyan működik (már ahol és amikor), de a nézettségek tragikusan zuhannak. Egyre kevesebben vevők már erre. Általában azt mondják, hogy a tematikus csatornák korát éljük, ami részben igaz, de a nézettségben az sem igazán tükröződik. Nem tudom, hogy még meddig és pláne kinek lehet ezt eladni, de nagyon lapos és unalmas az egész. Tulajdonképpen szóra sem lenne érdemes, de a 0,0%-os csatornák kínálatáról meg mégsem lehet beszélni, pedig…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s