Timeless: 5 rész után

Egy kaptafára készült eddig az összes epizód, de így is tartja a Timeless a 6/10-es szintet, ami ugyan nem kiemelkedő, de legalább stabil és szórakoztató 40 percet szállít hétről hétre. Minden részben ugyanaz a felütés: Flynn visszautazott az időben, kapjuk el! Ha pedig végeztek a feladattal, akkor vissza a jövőbe!

timeless-1x04-01

Az évszám viszont változik, és eddig elég változatos történelemleckéket láthattunk az egyes epizódokban. A háttérben pedig ott van a Rittenhouse-os főszál, amiről még nem sokat árultak el, de nem hiszem, hogy túl sokat kéne már várni ennek a kibontására.

A küldetések ugyan nem végződnek teljes kudarccal, de szinte mindig változik valami a történelemben. A trió egész jól működik együtt, a karakterek pedig egész kedvelhetőek. Az a helyzet, hogy egészen jól szórakozom. Spoileresen folytatom.

Eddig visszautazhattunk a Hindenburg katasztrófához, Lincoln halálához, az 1960-as évek Las Vegasába, a náci Németországba és Alamo ostromához. A történelmi vonatkozások egész érdekesek, az 1×04-ben pedig különösen izgalmas volt Ian Fleming szereplése.

timeless-1x05-01

Az átíveléssel kezdhetnének már valamit az írók, mivel eddig annyiban merül ki, hogy a gonosz Garcia Flynnt hajkurásszák, aki állítja, hogy nem ő a gonosz, hanem a titokzatos Rittenhouse. Kíváncsi leszek, hogy ebből mi sül majd ki.

A főszálhoz tartozik még Lucy életének a helyrehozása, hiszen nagyon szeretné visszakapni a húgát. Ezt nem tudom, hogy hogyan fogják összehozni, de van még rá pár részük. Wyatt meg a feleségét szeretné megmenteni, de ez se lesz könnyű feladat. A csapatból Rufus helyzete a legkönnyebb, hiszen neki “csak” kettős ügynökként kell utazgatnia.

timeless-1x05-02

A pilotnál még nem gondoltam volna, hogy ilyen szórakoztató lesz a Timeless, de egyelőre élvezem ezt az időutazást. A 40 perc pont elég arra, hogy tempós kiruccanásokat prezentáljanak az írók, szóval elégedett vagyok.  Persze ez a 6/10-es átlag messze nem azt jelenti, hogy ott lenne 2016 legjobb sorozatai között, de esti kikapcsolódáshoz tökéletes.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.