Kate Beckinsale

Kate Beckinsale-re először a borzasztó Pearl Harbor-ben figyeltem fel, majd jött az Underworld, a Van Helsing, a Vakító fehérség és még sok más film. Legutóbb A Stonehearst Elmegyógyintézetben láttam. Talán meglepő, de eddig nem volt róla képgaléria a blogon. Most viszont törlesztem ezt az adósságomat az olvasóközönség felé. Gondolnátok, hogy már 43 éves?

kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_1 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_2 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_4 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_5 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_6 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_7 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_8 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_9 kate-beckinsale-at-hfpa-instyle-s-celebration-of-golden-globe-awards-season-in-los-angeles-11-10-2016_10

Reklámok
Kategória: mozilányok
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Skate szerint:

    Mindig is meg volt az a kisugárzása, amit a legtöbb nőből hiányolok. 🙂
    Először a Szerelem a végzeten-ben láttam (Pearl Harbor-ral egy évben készült).
    Két évvel korábban készült Börtönpalota lehetett volna az első igazi kiugrása, végül nem egy lightosított Bangkok Hilton-t kapunk, hanem hasonlóan fajsúlyos darabot, mint az a mini-sorozat volt.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.