A múlt hét (november 7-13.) legnézettebb sorozatai

Múlt héten egész érdekes toplisták alakultak ki. Teljes nézettségben két török sorozat közé ékelődött be a dobogón A hegyi doktor, de most a 18-49-es TOP 10-be is felkúszott a német sorozat.

A Duna délutáni sorozatai sokkal jobban teljesítenek, mint a főműsoridősök. A palota ékköve kora délután hozott olyan nézettséget, amiről a Velvet Divatházban csak álmodhatnak. Talán előkelőbb időpontot is érdemelnének a Dunán a koreai sorozatok.

Szulejmán természetesen továbbra is uralkodik, de a héten indul a Dr. Csont és a Válótársak új évada, így meg lennék lepve, ha egy hét múlva még mindig a nézettségi trónon ülne a török szultán.

A listában csak a heti sorozatok szerepelnek, a legnézettebb epizódjukkal. (RTL Klub, TV2, Duna, Cool, Comedy Central, Viasat3, AXN) A toplistákat a Bővebben mögött találjátok.

4+:

 1. Szulejmán: 671e
 2. A hegyi doktor – Újra rendel: 480e
 3. Megtört szívek: 465e
 4. Castle: 441e
 5. Dr. Csont (ism.): 438e
 6. A szultána: 417e
 7. CSI: 402e
 8. Charly, majom a családban (ism.): 247e
 9. Dr. Csont: 228e
 10. Gyilkos sorok (ism.): 220e
 11. A palota ékköve (ism.): 206e

18-49:

 1. Szulejmán: 239e
 2. Dr. Csont (ism.): 200e
 3. Castle: 178e
 4. CSI: 176e
 5. A szultána: 129e
 6. Dr. Csont: 118e
 7. Gyilkos elmék: 99e
 8. Két pasi meg egy kicsi (ism.): 80e
 9. Agymenők (ism.): 79e
 10. A hegyi doktor – Újra rendel: 78e
 11. NCIS: Los Angeles: 72e
Reklámok
Kategória: nézettség | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) A múlt hét (november 7-13.) legnézettebb sorozatai bejegyzéshez

 1. Lengabor szerint:

  Nemcsak talán, hanem egészen biztos, hogy előkelőbb időpontot érdemelnének a koreai sorozatok. 14:30 körül akkor sem tudnám nézni A császárság kincsét, ha akarnám, pláne most ebben a sűrű időszakomban.
  Egyébként meg ez a lista tökéletesen igazolja, hogy az USA-nak leáldozott Magyarországon. Török, német és koreai dolgokat láthatunk túlnyomó többségben (nem beszélve a mexikói és dél-amerikai telenovellákról). Ez két dolog miatt jó hír: egyrészt kevesebb a szinkronfika, másrészt végre kezdünk kibújni az amerikaiak valagából. Na persze azért ez sem egészen az az irányvonal, amit ki lehetne tenni az ablakba, de valamilyen szinten változatosságot mutat. Más elemzés alapján pedig továbbra is a nyomozisztán mocsarában dagonyázunk, ami nem nagy előrelépés. A tévézés és a letöltés iránya most már végképp kezd elválni. Aki nem lát túl az USA-n, a torrenten és a Netflixen, annak a lineáris tévézés, pláne a magyar kiadása teljesen halott, aki viszont alternatívákra vágyott, az most maradéktalanul kihasználhatja a tévécsatornák valódi értelmét.

  • Flanker szerint:

   18-49-ben pont hogy nem áldozott le. És a pénzt abból látják az adók. Lásd a Dirk Gergens vagy hogy írják interjút. Persze ettől még számomra is örömteli a kínálat diverzitása.
   Kíváncsi vagyok hogy az új Dr. Csont évadra milyen gyorsan találnak rá a nézők, és hányan jönnek vissza Válótársakra a jövő héten.

   • Desmond Wallace szerint:

    18-49-ben mindkettőtől 300e feletti nézettséget várok.

   • Lengabor szerint:

    Ugye nem azt akarod mondani, hogy a 100 ezret sem elérő nézettség jelenti a “nem leáldozást”? Ezek a számok már a vicckategóriát súrolják. Persze nyilván sok nem amerikai még rosszabbul áll, de a 18-49-re építeni úgy, hogy a gyártott tartalmon és egy-két őskövületen kívül alig fogják meg a fiatalokat, már nagyon súlyos problémákat jelez előre. Ha a múlt heti TOP10-et nézzük 18-49-ben, akkor 215 ezer és 479 ezer között mozgunk. Ez a két szélsőérték eleve gyenge, de ha megnézzük, hogy miből áll, akkor az USA sorozatainak sorsa még rosszabb. Van Sztárban sztár, X-Faktor, A Konyhafőnök, Éjjel-Nappal Budapest, Barátok közt, RTL Híradó, A hobbit, Szulejmán, Fókusz Plusz, Star Academy. Sehol egy amcsi sorozat. A tízből 8 magyar műsor, egy pedig török sorozat. Gerkens interjújának és Kolosi tevékenységének is pont az a lényege, hogy a nagy csatornák a saját gyártáson kívül lehúzhatnák a rolót. Minden más már kvázi tematikus tartalom lett, sokszor alig nézett csatornákon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.