Viharosabb vizekre evez az Egynyári kaland 2. évada

Az senkinek se lehet titok, hogy nyáron már leforgatták az Egynyári kaland 2. évadát (ajánló is van már hozzá), a premierre viszont még várnunk kell pár hónapot. Most viszont hoztam nektek sok új információt a folytatásról. A humor és a könnyedség továbbra is tetten érhető majd az epizódokban, de 2017-ben már komolyabb témákat is feszeget az Egynyári kaland.

Egynyári kaland

Az alábbi összefoglaló nem lő le semmi fordulatot, szóval mindenkinek ajánlom aki már nagyon várja a folytatást.

A 2. évad már inkább a felnőtt kor problémáival foglalkozik. Mivel a 6 főszereplő most már egyetemista, “fiatal felnőttek”, sokkal inkább azokra a témákra helyeződik a hangsúly, ami ebben a korban jellemző.

A történetben Bence (Rubóczky Márkó) és Zsófi (Schmidt Sára) kapcsolata komoly megpróbáltatásoknak lesz kitéve. Ez a nyár az ő szempontjukból arról szól, hogy elég erős-e a szerelmük ahhoz, hogy jóban, rosszban kitartsanak egymás mellett. Kiderül, hogy mennyire stabil támaszai egymásnak és az is, hogy egy a kapcsolatukban mennyire van összhangban a lojalitás és az őszinteség.

Zsófi személyisége is elég sok változáson ment keresztül. Egy érettebb, komolyabb, megfontoltabb nővé cseperedett, aki külső megjelenésében is ezt a kifinomult érzékenységet tükrözi. Bence sem az a bizonytalan kisfiú, akit utoljára láthattak a nézők. Egy érettebb gondolkodású, felelősségteljesebb férfivé vált.

Egynyári kaland

Gábor (Héricz Patrik) előző évadból megismert “üzleti érzékét” ismét megcsillogtatja. Egy nagyon izgalmas bizniszbe kezd, és ennek révén rengeteg új élmény éri: lányok, érzelmek, féltékenység, kétely, alkohol, drog. A visszahúzódó fiú idén már sokkal nyitottabb és nincs ellenére, hogy számára addig ismeretlen élmények, ingerek érjék. Gábor különc megjelenése ebben az évadban nagyobb hangsúlyt kap. A különc külseje különc belsőt takar.

Dóra (Dobos Evelin) élete kizökken a megszokott kerékvágásból. Az előző évadban ő inkább egyfajta rezonőr volt. Idén sok csalódás éri. A számára felhőtlennek ígérkező nyár nem alakul a legidillikusabban. A férfiakkal sem olyan egyszerű neki, a magabiztosságából több alkalommal is kibillentik. Személyiségét tekintve a karakánsága és a barátok iránti lojalitása sokkal inkább felerősödik. A mindig erősnek látszó Dóra megmutatja az esendő és törékeny oldalát is. Külső megjelenését tekintve a három lány közül ő a legkihívóbb. Igyekszik nőiesen öltözködni, amivel talán a bizonytalanságát próbálja kompenzálni. Péter (Vecsei Miki) feltűnik egy kis időre, ami teljesen megkavarja Dóra életét.

A két új karakter Horváth Luca (Walters Lili) és Horváth Levente (Király Dániel) feltűnése igazi felfrissülést jelent a másik 4 “régi” (Bence, Zsófi, Gábor, Dóra) karakter életében. Gábor félreszervezése miatt a Balatonfüredre leérkező Zsófi, Bence és Dóra hirtelen szállás nélkül marad. Gábor végül régi ismerősét, Lucát kéri meg, hogy segítsen. Végül komoly egyezkedések és alkudozások révén beköltözhetnek a fiatalok a Lucáék családi házába, ahol az apjával, Árpáddal (Gyabronka József) és a bátyjával, Levivel él.

Egynyári kaland

Luca egy nagyon különleges lány. Kicsit undoknak és magának valónak tűnhet. A tinédzserkor klasszikus tüneteit produkálja. Testvérével, Levivel is hektikus a viszonya. A természetük eléggé eltér a másikétól. Levi egy nyugodt férfi, aki békességre és csendre vágyik.

Levi Pesten él és tanul, viszont egyik nap bejelentés nélkül hazautazik. Ez okoz egy komoly konfliktust közte és Luca között. Lucának ez nem tetszik, más tervei voltak, ami ezzel akadályba ütközik. Ennek tetejébe Lucának Veronika (Dobó Kata) feltűnésével is meg kell birkóznia. Attól tart, hogy az apja (Gyabronka József) és Veronika munkaidőn kívül is programoznak egymással.

Összességében a hat főszereplő magánéleti problémáira helyeződik a hangsúly. Ezen kívül más, komolyabb témák is előkerülnek, olyanok, amik az előző évadban nem merültek fel. Hogy melyek lesznek ezek? Pár hónap múlva kiderül. Addig is lehet készülni az új évadra. Ehhez pedig kiváló alakalom kínálkozik december 25-én, amikor az M2 ismételni kezdi az első évadot.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.