The Walking Dead 7×08: Végre!

Végre egy olyan részt hozott a TWD, ami visszaadja a sorozatba vetett hitemet! Nem arról van szó, hogy zseniális epizóddal búcsúztatta volna az évet a The Walking Dead, hanem csupán arról, hogy visszatérnek a helyes ösvényre, és hagyják a fenébe az őszi bohóckodást.

walking-dead-7x08-01

Mit láttunk az elmúlt részekben? Kedvenceink szenvednek, Negan pedig önmagának tetszeleg. Úgy tűnik, hogy nyolc rész elég volt az íróknak arra, hogy minden irányból körbejárják ezt a témát.

walking-dead-7x08-02

Úgy látszik, hogy Lucille nem csak a sorozat egyes karaktereinek a fejét szereti szétverni, hanem az írókét is, és nyolc rész kellett ahhoz, hogy újra rátaláljanak a helyes útra. Most viszont kijelölték az új irányvonalat, ami nekem tetszik, és kíváncsian várom a fejleményeket. Spoileresen folytatom.

Helyenként most is túlságosan lassú mederben haladt a cselekmény, de a lövés új életet lehet az epizódba. Rosita magánakciója kellett ahhoz, hogy Rick újra a csapat élére álljon. Persze voltak áldozatok, de nem hiszem, hogy a nézők többsége könnyeket hullajtott volna értük.

walking-dead-7x08-03

Örömteli tény, hogy ismét több szálon haladt a történet, bár nem mindegyik volt túl informatív és izgalmas, de alapozásnak így is megfelelőek voltak. Egyedül Carol új személyisége nem tetszik nekem, és már elég lelombozó, hogy gyakorlatilag egy éve lovagolnak az írók ezen a témán.

Daryl csodálatos szabadulása is megtörtént, újra együtt van a nagy csapat, lehet szervezkedni Negan ellen. Februárban majd meglátjuk, hogy mennyire lesz tartalmas az évad második fele, addig csak reménykedni lehet, hogy nem egy újabb hitvány félévadot tesznek le az asztalra a sorozat – nem annyira tehetséges – írói.

walking-dead-7x08-04

7/10 jár erre az epizódra, de ha azt nézem, hogy az őszi etap fele simán mehetett volna a szemétdombra, akkor nem túl fényes eddig a The Walking Dead 7. évada. Jöhet a lázadás!

ui.: Vajon ki lehet a rejtélyes kukkoló?

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. csiki1991 szerint:

    Hát én ismét szenvedtem… Nem elég, hogy Humannel értek egyet, és ezt 2 részben is meglehetett volna oldani, ezek az indokolatlan 1 órás részek kezdenek nagyon soknak hatni… Erősen gondolkodom a kaszán egy ideje, de Jeffrey Dean Morgan nekem nagyon bejött eddig, ha másért nem hát miatta maradok még egy kicsit…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.