A Zsaruvér váltja a Szabadság tér ’56-ot

Úgy tűnik, hogy holnap este búcsúzik a nézőktől a Szabadság tér ’56, mivel januártól már a Zsaruvér örökli meg ezt a szerda esti műsorsávot a Duna TV-n. A Zsaruvér 2010-ben indult a CBS-en, és a sikere azóta is töretlen. Annak ellenére, hogy a pénteki halálnapon sugározza a csatorna, elég meggyőző nézettséget tud felmutatni a Blue Bloods.

blue-bloods-2x01-03

A magyar nézők számára nem ismeretlen a Zsaruvér, hiszen az Universal mellett a TV2 is műsorára tűzte már ezt a krimit. A TV2-n nem nagyon hozta a nézettséget (legutóbb már hajnalban darálták), szóval lehet, hogy nem a magyar nézőkre szabták ezt a sorozatot, de majd meglátjuk, hogy hogyan teljesít a Dunán. Valószínűleg jobb számokat hoz majd, mint a Szabadság tér ’56, de kétlem, hogy összejönne neki a háromszázezer néző. Az már egy elfogadható szint lenne a csatornán.

Odaát már a 7. évadát kezdte a sorozat, szóval a Duna hosszú távra tervezhet vele, de az újdonságra vágyó tévénézők most is éhen maradnak, hiszen a Hawaii Five-0 után ismét egy olyan sorozatot tűz műsorra a köztévé, ami a TV2-n már elég nagyot bukott.

A történet egyébként egy New York-i rendőrcsaládról szól, akik a törvény szolgálatának szentelik az életüket. Én kezdetben nagyon élveztem az epizódokat, mert erős volt a családi szál, de később már elég középszerűvé váltak az epizódok, így a 2. évad elején elváltak az útjaink. Azt persze nem tudom, hogy azóta milyen a Zsaruvér minősége.

Premier: 2017. január 4. 20:35, Duna TV

Reklámok
Kategória: hír
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.