Ash vs. Evil Dead 2. évad

A 2. évad is pont olyan véres agymenés, mint az első volt. Lényeges különbséget nem láttam a tíz rész során. Hol viccesebb, hol horrorisztikusabb, de a hektoliternyi vér szinte minden részben jelen volt.

ash-vs-evil-dead-2x09-01

Az Ash vs. Evil Dead 2. évada is ashméletlenül beteg szórakozás. Sajnos a finálé nálam egy picit lehúzta az évad összképét, mert túlságosan hanyagul összecsapott munka lett. Addig viszont élveztem ezt az agykikapcsolós vérengzést. Spoileresen folytatom.

A gonosz halottakról még legalább annyi réteg bőrt le lehet húzni, mint Baalról, és hiába hathat önismétlésként Ash démonvadászata, évente tíz rész nem túl sok ahhoz, hogy ráunjon az ember.

ash-vs-evil-dead-2x04

Az új szereplők nem igazán váltak be ebben az évadban, de Ash, Kelly és Pablo jó kis csapatot alkotott. Erősítésként megkapták Rubyt is, akinek biztosan nem a dühtől lilult be a haja a második évadra. A történet pont olyan egyszerű volt, mint Ashley Williams, szóval ezen nem is nagyon kell rágódni.

A sorozat fő ereje továbbra is a poénokban rejlett. Megmondom őszintén, hogy ezek a beteg jelenetek néha már megfeküdték a gyomromat, de összességében nincs okom a panaszra. Talán idén a horrorból is többet kaptunk, ami jó, mert az első évadban csak a végére erősítettek rá ezen a téren.

ash-vs-evil-dead-2x07

Sajnos a finálé elég fura lett. Pedig nem volt rossz ötlet ez az időutazás, jól is működött a dolog a 2×09-ben, de aztán olyan lett az évadzáró, mintha a gonosz halottak ellopták volna a forgatókönyvet, de jobb híján forgattak azért pár jelenetet, ha már összetrombitálták a stábot.

ash-vs-evil-dead-2x09-02

Hogy hogyan kerültek vissza a jelenbe? Az lehet, hogy örök rejtély marad. A harmadik évadban majd kiderül, hogy merre berreg tovább a láncfűrész. Az biztos, hogy a trió egyben maradt, a többi meg majd elválik. 6,5/10-re értékelném az egész évadot. Ha a finálé is hozta volna az előző részek szintjét, akkor fél ponttal magasabbra is érhetett volna Ash második tévés felvonása.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s