Timeless 1×10: 1780

Nem nagy durranás, de kellemes kikapcsolódás a Timeless. Az időutazást elég nagyvonalúan kezeli, de egész jó kis törileckéket mutat be az egyes epizódokban. A tíz epizód során valahogy egészen megkedveltem ezeket a nem túl kidolgozott karaktereket. Jó a csapat, szórakoztató az összkép.

timeless-1x10-01

A főszál is érdekes, de az egyes részek önállóan is megállják a helyüket. Az 1×10 pedig még egy kis cliffhangert is hagyott maga után, szóval várom a januári folytatást. A sorozat szénája nem áll túl jól az NBC-n, szóval könnyen lehet, hogy már csak hat rész van hátra ebből az időutazásból. Spoileresen folytatom.

Az utóbbi részekben egyre hangsúlyosabbá vált a Rittenhouse, az 1×10-ben pedig el is jutottak a probléma gyökeréig. Lucyék ismét a 18. században kötöttek ki, ahol még George Washnigtonnal is összefutottak a küldetés során.

timeless-1x10-02

Flynn megölte David Rittenhouse-t, majd magával hurcolta Lucy-t, szóval először nem úgy végződött egy epizód, hogy a küldetés után hazatért a csapat. Az elmúlt epizódok során elég sok múltbéli eseményt megváltoztattak, amelyek semmilyen hatással nem voltak a jelenre. Ez azért fura egy picit, mert az első utazás után rögtön kitörlődött az idővonalból Lucy húga, azóta viszont semmi lényeges dolog nem változott meg 2016-ban.

timeless-1x10-03

Persze ez csak sci-fi, az időutazást mindenki úgy tálalja, ahogy szeretné. Ettől függetlenül, egyre élvezetesebb epizódokat produkál a Timeless. Kíváncsi vagyok a cliffhanger feloldására is, de addig még sokat kell várni, hiszen az 1×11 csak január 16-án kerül képernyőre.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s