Nyugdíjas tempóban indul 2017 a Duna TV-n

Ahogy a TV2, a Duna TV se hoz túl sok újdonságot januárban. A hétköznap esti kínálatban továbbra se lesz változás, igaz a Végtelen szerelem és a Maradj talpon! nézettsége nem is indokolja, hogy pihenőre vonuljanak. 20:30 után azonban komolyabb változtatásra lenne szükség, de ez egyelőre elmarad.

a-feher-kiralyne

Hétfőnként továbbra is a Kékfény és a Hawaii Five-0 (jön a 3. évad) várja a nézőket, kedden marad az Önök kérték, a Velvet Divatház és a Gran Hotel, szóval továbbra is ez a nap lesz az egyik leggyengébb láncszem a Dunán.

Szerdán lesz komolyabb változás, de arról már írtam, hogy a Zsaruvér váltja a Szabadság tér ’56-ot. Az amerikai sorozat mellett még egy angol is indul szerda esténként, ez pedig A fehér királyné lesz, de ez se magyar premier, mivel korábban már láthattuk az AXN White műsorán.

Csütörtök esténként marad a szokásos tartalom: Fábry, A Bagi Nacsa Show és Munkaügyek. Péntekenként egyelőre a régi Superman-filmeket adja a csatorna, amivel szintén nem a fiatalokat próbálják majd a képernyők elé ültetni.

Hétvégén se lesz sok változás az őszi kínálathoz képest, hiszen szombat délutánonként továbbra is ismétlések lesznek a Gasztroangyalból, de január 14-én jön A Dal, ami azért már magasabb nézőszámokat fog generálni a Dunán, mint az elmúlt hónapok randomfilmjei.

Vasárnap este se változik semmi. Miss Fisher tovább nyomoz, a Magyarország, szeretlek! se pihen le, ahogy a Kártyavár is tovább épül. Egyelőre tehát a Duna műsorstruktúrájában se tapasztalhatunk majd különösebb frissességet, de azt már régóta tudjuk, hogy jön majd a Csak színház és más semmi 2. évada (február), az Egynyári kaland 2. évada (tavasz), a Virtuózok 3. évada (tavasz) és a Munkaügyek testvérsorozata. Ennél viszont sokkal több kellene ahhoz, hogy ne csak a nyugdíjas korosztályt szólítsa meg a nemzeti főadó. Ősszel már bővebben kifejtettem erről a gondolataimat.

Reklámok
Kategória: tv
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Lengabor szerint:

    Az egész műsorstruktúra azt tükrözi, hogy őket tényleg nem érdekli a nézettség, pláne nem a fiatalok. Erre addig lehet építeni, amíg a pénz házhoz áll és amíg a nyugdíjasok számaránya megfelelő, de tíz év múlva (ha még egyáltalán lesz MTVA) gyakorlatilag a “köz”szolgálatiság látszata is megszűnik. A helyükben a biztonság kedvéért még trollkodnék is egy kicsit. Felvásárolnék minden olyan amerikai sorozatot, ami az 1970-es és 80-as években készült, de hozzánk érthető okokból nem jutottak el, aztán ellőném azokat főműsoridős tartalomként. Ha már lúd, legyen kövér. Ennél jobban már úgysem lógna ki az a bizonyos lóláb. Persze egy kis NCIS, Walker, Hetedik mennyország, Baywatch, Ally McBeal, Hercules és Xena is “üdítő változatosság” lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.