Február végén folytatódik a Csak színház és más semmi

2016. január 10-én indult a Dunán a Csak színház és más semmi című sorozat, amelynek hat epizódból állt az első évada. Vasárnap esténként elég stabil nézettséget szállított a sorozat, így nem maradhatott folytatás nélkül a színházi romantikázás. Nyáron leforgatták a 2. évadot, amely szintén hat részből fog állni, a premier pedig 2017 február végén lesz. Annyi változás lesz, hogy most nem vasárnap, hanem péntek este kerülnek képernyőre a friss epizódok. Ez talán szerencsésebb időpont is lesz, hiszen pillanatnyilag a Maradj talpon! erősebb felvezetést jelenthet, mint a gyengélkedő Magyarország, szeretlek!

csak-szinhaz-s2-01

A sajtóközlemény szerint erre számíthatunk a 2. évadban. “A folytatásban – hat hónappal később – Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) rendbe hozták a házasságukat, és a gyerekvállaláson gondolkodnak.  Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) szétköltöztek, Dénes Kittyvel (Pálos Hanna) lakik, Petra pedig netes társkereső oldalakon igyekszik új párt találni. A színház komoly anyagi gondokkal küzd, ezért mindennél fontosabb, hogy az új bemutató sikeres legyen. Ennek érdekében Dénes szerződtet egy tehetséges fiatal rendezőt, Mátét (Klem Viktor), aki ragaszkodik hozzá, hogy Lili (Mikecz Estilla) legyen a főszereplő, amiért Barna és Alinda is neheztelnek. A színházban tehát újra kitör a háború, és felbukkan egy gazdag befektető is, ami hamarosan komoly bonyodalmakhoz vezet.”

A második évadban nem csak Klem Viktor lesz új arc a sorozatban, hanem Tenki Réka, Dobó Kata, Móga Piroska és Szombathy Gyula is emeli majd a péntek esték fényét. Továbbra is láthatjuk majd Mészáros Bélát, Lovas Rozit, Vecsei Miklóst, Udvarias Annát, Hábermann Líviát és Sipos Verát a Csak színház és más semmi új részeiben.

csak-szinhaz-s2-02

Az évadot Miklauzic Bence és Orosz Dénes rendezte, a forgatókönyvíró pedig Divinyi Réka és Goda Krisztina volt. A 2. évad új főcímet kapott, amelynek a főcímdalát Nika énekli. A Bővebben mögött megtaláljátok a videót.

Reklámok
Kategória: hír
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.