Új produkciók érkeznek a Megafilmtől

2016-ban is elég sok mozgóképet gyártott a Megafilm, amelynek egy része a következő hónapban kerülhet majd képernyőre. Azt már tudjuk, hogy február végén érkezik a Csak színház és más semmi 2. évada. Az sem új infó, hogy viharosabb vizekre evez az Egynyári kaland folytatása, de ma kijött egy majd’ tízperces videó a Megafilm 2016-os produkcióiról, amelyből elég sok új infó derült ki. Íme!

toth-janos-focim

Az nem új infó, hogy Tóth János címmel új sorozatot forgattak (Munkaügyek-spinoff), de eddig nem nagyon lehetett tudni semmi konkrétumot róla. Most azonban kiderült, hogy Mucsi Zoltán mellett Csémy Balázs, Szabó Simon, Bozó Andrea, Rujder Vivien, Csoma Judit és Kőszegi Ákos is szerepel a sorozatban.

Csandra szekere címmel új tévéfilmet is forgattak, amely a putrisoron élő cigányság életéről szól. A történet főhőse “Naftali, aki szülei előrelátásának és saját tehetségének köszönhetően, tanulmányai révén kiemelkedett a szegénysori létből, és tanító egy falusi iskolában. Elhagyva a cigánysort, feleségével a faluban él, ám egy napon az egyik rokonának a halála miatt kimegy a cigányokhoz a halottvirrasztásra. A halottas putriban és udvarán évszázados hagyományokon alapuló siratóénekek hallatszanak, az udvari tűzhelyek füstje misztikus ködbe borítja a közelgő éjszakát, amely alatt az ősi hiedelemvilág szellemei és a visszajáró halottak lelkei állandó rettegésben tartják a cigánysor népét – évszázados hiedelmeik összekeverednek az Istenhittel.”

A filmet Vitézy László rendezte. Szereplők: Adorjáni Bálint, Tenki Réka, Danis Lídia, Reviczky Gábor, Nagypál Gábor, Csányi Sándor, Szarvas József. A premier 2017 elején várható.

A sorozatok és tévéfilmek mellett hamarosan a nagyvásznon is láthatjuk az egyik filmjüket. A Kojot 2017. február 16-án kerül a mozikba. A történet a következő: “Fülledt forróság, kisvárosi sivárság, kimondatlan társadalmi problémák, hierarchia harcok. Ez Tűzkő városa, valahol Magyarországon, valamikor mostanában. Ide érkezik Misi, aki megörökölte nagyapja házát és birtokát. Misi kiábrándult, frusztrált, folyton menekülő fiatal, aki nem találja a szerepét az életében, munkájában, párkapcsolatában. Misi nekikezd a ház építésének néhány segítőjével, de ez sérti a környék oligarcháinak érdekeit. Súlyos harc kezdődik a földért, a szerelemért, az életért. Misi minden szempontból igazi kojottá, prérifarkassá, válik. Egy igazi eastern film, különleges képi világgal. A rendező, aki egyben az operatőre is a filmnek anamorf objektívet használt, mely az emberi látáshoz sokkal közelebb álló szélesvásznú és jobb felbontású képet eredményez.”

Rendező: Kostyál Márk. Szereplők: Mészáros András, Mátray László, Dobra Mara, Bocsárszky Attila, Orbán Levente, Salat Lehel. Előzetes.

Érdemes megnézni a már emelgetett videót, mert új képsorok is láthatóak benne például a Csak színház és más semmiből, a Tóth Jánosból, illetve a sorozatok főcímei is benne vannak a videóban. Az Egynyári kalandé például eléggé retró lett.

Reklámok
Kategória: hír
Címke: , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Új produkciók érkeznek a Megafilmtől bejegyzéshez

 1. AJ szerint:

  Erre nem számítottam, a Tóth János nagyon jónak ígérkezik, Kőszegi Ákos pedig csak plusz ok, hogy belenézzek.

  Az Egynyári kaland retró főcíme annyira zseniális, hogy most látni akarom a második évadot, hangulatba hozott. A Csak színház és más semmi is jónak ígérkezik, várom ezt a kettőt és most már a Tóth Jánost is nagyon. Köszi ezt a találatot. 🙂

 2. Skate szerint:

  Egynyári kaland 1. évadot tervezem pótolni. Mi nap csíptem el belőle a m2-ön egy jelenetet és érdekelni kezdett a sorozat. Szerencse, 6 rész eddig mindössze, így bármikor meg tudom nézni.

  Csak színház és más semmi nekem annyira semmilyen volt és az ajánló se győzött meg, hogy folytassam. A Munkaügyek számomra nézhetetlen kategória, az a pár pillanat még jobban megerősített ebben. Viszont a Tóth János egész szórakoztatónak ígérkezik. És talán a Kojot se lesz rossz, esetleg nem egy újabb Cop Mortem sül ki belőle. 😀

 3. Desmond Wallace szerint:

  AJ: Nekem egy kicsit fura, hogy egy fiataloknak szóló sorozatot ilyen retró főcímet kap a 2. évadra.
  Skate: csak ajánlani tudom.

  A Munkaügyeket már nem nézem, de a Tóth János egész ígéretesnek tűnik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.