Február 2-án indul A mi kis falunk

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy betekintést nyerjünk Pajkaszeg mindennapjaiba, hiszen február 2-án elindul az RTL Klubon a szlovák recept alapján készülő új sorozat, A mi kis falunk. Szereplők: Csuja Imre, Bánki Gergő, Bata Éva, Schmied Zoltán, Reviczky Gábor, Szabó Győző, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Molnár Áron.

a-mi-kis-falunk-gyuri

A történet Pajkaszeg mulatságos mindennapjairól szól, a főszereplői pedig olyan figurák, amelyek minden kistelepülésen megtalálhatóak. Az epizódok központi szereplői között ott lesz a polgármester, a pap, az állatorvos, a kocsmárosnő, a fociedző, a féleszű rendőr, józansággal nem vádolható közmunkások, és még sokan mások, akik színesítik majd a 319 fős település életét.

A település egy igazi Isten háta mögötti hely, ahol még templom sincs, így a helyi pap kénytelen a konditeremben misézni -már, ha van kinek. A polgármester a saját érdekeit tartja szem előtt, a falu rendőre pedig akkor sincs a helyzet magaslatán, ha éppen helyzet sincsen. Ezen a linken még sok érdekességet lehet olvasni Pajkaszeg lakóiról, és ha a sorozat is olyan vicces lesz, mint a leírások, akkor nagyon fogom szeretni.

A premier tehát február 2-án 21:25-kor lesz az RTL Klubon, az első évad pedig nyolc részből fog állni. Bízom benne, hogy A mi kis falunk megtalálja majd az útját a nézők szíve felé. A Bővebben mögött megnézhetitek a sorozat legfrissebb előzetesét, illetve az első rész ismertetőjét is.

“Pajkaszeg a közelgő polgármester választás lázában ég – hisz ilyenkor lehet ingyen kajához és piához jutni. Tudja ezt a falu mostani „ura” is, és nem fukarkodik egyikkel sem. Pedig nem kéne erőlködnie, hisz ő az egyetlen jelölt – legalábbis egy ideig. Mert egyszer csak felbukkan a színen az unokaöccse, Laci is, mint kihívó, ami önmagában még nem lenne baj – ha nem támogatná a helység legnagyobb hatalmú embere. Ő Teca, a falu kocsmárosa.”

Reklámok
Kategória: hír
Címke: , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Rég vártam ennyire magyar sorozat 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.