Rossz anyák

Mila Kunis egy olyan anyát alakít ebben a filmben, aki két gyereket nevel, mindent megtesz értük, kikapcsolódásra gyakorlatilag lehetősége sincs, ráadásul a férje se túl sok segítséget jelent a gyermeknevelésben. Van azonban egy pont, amikor besokall a mintaanya, és bedobja a törülközőt. Valahogy így kezdődik a Rossza anyák. Néha kell egy kis áramszünet!

rossz-anyak-01

Az alapötlet egész jó, a történet pedig a nagy buliig egész humoros irányban halad előre, sok poénos pillanattal ajándékozza meg a nézőket. Mila Kunis karaktere mellett még jó pár különféle anyatípus megjelenik a filmben, akik szintén hozzáteszik a magukét ehhez a rosszalkodáshoz.

A nagy bulijelenet után éreztem egy kis minőségi visszaesést a Rossz anyákban, de addig eléggé elégedett voltam ezzel a vígjátékkal. Ha az egész filmet nézem, akkor azt mondhatom, hogy egész kellemes az összkép, és valószínűleg azok az anyák, akik hasonló cipőben járnak, még jobban értékelhetik ezt a vígjátékot.

rossz-anyak-02

Összességében azt mondhatom, hogy a Rossz anyák szórakoztató vígjáték, amely sok poénnal ajándékozza meg a nézőket. Ha kitartott volna a film végéig az a lendület, amellyel elindult ez a sztori, akkor még maradandóbb lehetett volna az anyák lázadása, de olyan nagyon azért így sincs ok a panaszra. Érdemes megnézni. Értékelésem: 65%

Kategória: film
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s