Offenzívát indít a TV2

Úgy tűnik, hogy a TV2 komolyan le akarja győzni az RTL Klubot a nézettségi versenyben. Erre az utóbbi években főleg csak vasárnak esténként volt lehetősége, de most megcélozták a csütörtök és péntek estéket. Ott akarnak támadni, ahol a legjobban fáj Kolosiéknak.

Die Hard 3

Lenyomtuk az RTL-t?

Péntekenként sikerfilmekkel (főleg akciófilmekkel) mennek neki a Halálos fegyvernek, és múlt pénteken a Die Hard 3 le is nyomta 18-49-ben Riggséket – legnagyobb sajnálatomra. Legutóbb ez az Elrabolva 3-nak nem jött össze, de már akkor is közel voltak az RTL-hez. Most pénteken friss vígjátékkal (Fák jú, tanár úr! 2) próbálják útját állni a Lethal Weapon hazai karrierjét, majd jövő héten jön a Die Hard 4.0, utána pedig a Halálos iram. Eddig tehát nem áll jól a Halálos fegyver szénája.

Ezzel azonban nincs vége a TV2 főműsoridős letámadásának, mert A mi kis falunkat is filmekkel próbálják majd becsődöltetni. Első körben a Női szervekkel támadnak, majd a következő héten a Nagyfiúk 2 indul bevetésre. Az NCIS: Los Angeles meg megy a levesbe (éjfélre). Ez a taktika azért is érdekes, mert eredetileg maradt volna csütörtökönként a dupla NCIS: Los Angeles, de amint kiderült, hogy február 2-án indul az RTL Klub új magyar sorozata, rögtön változtattak a műsoron, és inkább olyan közkedvelt filmekkel támadnak, amelyektől joggal várhatnak jó nézettséget.

Érdekes küzdelem várható tehát a következő hetekben csütörtökönként és péntekenként, és bár örülök annak, hogy a TV2 végre tököket növesztett, de ebben a csatában az RTL-nek drukkolok. A Halálos fegyver az egyik új kedvencem, így örülnék neki, ha megragadna az RTL Klubon főműsoridőben, A mi kis falunktól pedig minőségileg és nézettségileg is sokat várok.

Reklámok
Kategória: tv
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s