Alakul az új Péntek 13.

2014 tavaszán nagyon úgy nézett ki, hogy jól alakulnak Jason Voorhees dolgai, de aztán mindig csúsztak az új film előkészületei, és eddig semmi se lett a projektből. Most azonban úgy tűnik, hogy valami tényleg lesz a dologból. Ennek pedig már éppen ideje volt, mert elég furcsa, hogy a 2009-es film után, ami anyagilag jól teljesített, ilyen sokat kellett várnunk egy újabb részre.

pentek-13-jason

Pillanatnyilag úgy látszik, hogy márciusban megkezdődik az új rész forgatása, május elején pedig be is fejeződnek a felvételek, majd jöhet az utómunka. A sztoriról már vannak pletykák, de nem biztos, hogy ezeket tényként kell kezelnünk. Úgy tűnik, hogy az új rész egy új kezdet lesz, amelyben megismerjük a fiatal Jasont, valamint az apját is, Eliast, aki eddig egy filmben sem bukkant fel. Hát majd kiderül, hogy valósak-e ezek az infók, de egy Péntek-filmnél sohasem a csavaros történet volt a lényeg.

A rendező Breck Eisner (A tébolyultak) lesz, míg a forgatókönyvet a Fogságban írója, Aaron Guzikowski írta. A szereplőkről egyelőre nincs infó, de a forgatás már március 19-én kezdődik, tehát hamarosan jönnek majd friss hírek a 13. Péntek 13-ról. A premiert már tavaly kitűzték 2017. október 13-ra, és a UIP-Duna Film Magyarországon is szeretné bemutatni a mozikban a filmet.

Reklámok
Kategória: hír
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.