Válótársak: véget ért a 2. évad

Döcögősen indult a 2. évad, de aztán fokozatosan vált egyre kellemesebb szórakozássá a Válótársak, hogy aztán a legjobb epizóddal finálézzon az RTL Klub sikersorozata. Ha tetszett az első évad, akkor ezzel se nagyon lehetett problémátok.

valotarsak-2x10-04

A Válótársak továbbra is akkor működik igazán, ha poénos jelenetekkel akar szórakoztatni, de talán a drámai pillanatokban is volt némi javulás az első évadhoz képest. Természetesen most is a három válófélben lévő fickó kapta a legtöbb rivaldafényt, a hölgyek csak asszisztáltak, de azért ezen a téren akadt egy-két pozitív változás az elmúlt évadhoz képest.

Tamarát újraértelmezték. Az első évadban egy kiállhatatlan nőszemély volt, most azonban sokkal kedvelhetőbb karakterré változott. Már nem az a kiállhatatlan persona, akit inkább melegebb éghajlatra küldene a nézők többsége, és Balsai Móni is sokkal jobban boldogult ezzel az új Tamarával, mint a régivel.

valotarsak-2x10-05

Kovács Patrícia is több lehetőséget kapott ebben az évadban, de az ő karaktere nem volt túl érdekes, így nem tudta emelni az évad fényét. Zsófi (Gubás Gabi) időnkénti szereplése túl sok jelentőséggel nem bírt, ahogy Szonja jelenléte is kimerült annyiban, hogy Jocit próbálta ugráltatni és visszaédesgetni magához.

A srácok közül egyébként még mindig Joci a legszürkébb karakter, akit túl sok élettel nem sikerült megtölteniük az íróknak. A másik két főszereplővel együtt ugyan jól működik Lengyel Tamás karaktere, de önállóan nem igazán állja meg a helyét.

A legnagyobb dicséret továbbra is Scherer Pétert illeti, akinek a szerepe is hálás, ehhez pedig nagyon precíz alakítás párosul, a karaktere pedig a legkedvelhetőbb a sorozatban. A vendégszereplők közül Dobó Kata kapta a legtöbb játékidőt, de a kapcsolata eléggé életképtelen és céltalan volt.

valotarsak-2x10-02

Pozitívumként értékelem, hogy kaptunk egy olyan epizódot is, amikor a kis csapatot kizökkentették a mindennapokból (túrázós epizód), a fináléra pedig ügyesen összeterelték a szálakat, az évad végkicsengése pedig nem lett annyira negatív, mint egy éve. A Válótársak nem rossz csütörtök esti kikapcsolódás, de ha nem magyar sorozat lenne, akkor valószínűleg már nem nézném.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.