A mi kis falunk 1×02

Múlt héten áradoztam A mi kis falunkról, most azonban nem leszek annyira lelkes, mivel a török kamion útját állta az igazi poénáradatnak. Jó, ebben az epizódban is akadtak kifejezetten vicces pillanatok, amikor hangosan nevettem, de ha az első résszel hasonlítom össze, akkor bizony jóval kevésbé szórakoztam jól.

a-mi-kis-falunk-1x02-01

Úgy érzem, hogy az elakadt kamion köré kevesebb vicces szituációt tudtak kitalálni az írók, és mintha ezt a 40 percet nem tudták volna megfelelő tartalommal megtölteni. A múltkori kampány sorra hozta A mi kis falunk a jobbnál-jobb poénokat, most azonban néha elakadt a humorjárat. A nyelvi nehézségek okozták a legtöbb humoros helyzetet, de a többi poén annyira nem jött be nekem.

A pilotban mindenki megkapta a megfelelő játékidőt, most viszont néhány karakter háttérbe szorult, míg mások több lehetőséget kaptak, de ők nem szállítottak elég poént. A polgármester eléggé mellőzve volt ebben a részben, aminek egyáltalán nem örültem, mivel az első részben kifejezetten jó volt nézni Károly ügyeskedéseit.

a-mi-kis-falunk-1x02-02

Gyuri viszont jóval többet szerepelt, de a kamion körüli tevékenysége nem volt számomra olyan mulatságos. Az elszabadult török kamion jó ötlet volt, de nem tudták kihozni belőle a maximumot ebben a 40 percben, így ez most csak 6/10-es élmény volt számomra. Lehet, hogy 20 percben jobban működött volna? Nem tudom, de bízom benne, hogy a folytatás újra azt a szintet hozza majd, mint a pilot.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) A mi kis falunk 1×02 bejegyzéshez

 1. Lengabor szerint:

  Nekem ennyi elég volt ebből. Az első részre 5 pontot adtam, ami azt jelentette, hogy határeset, nem dőlt még el a sorsa. A második részre kb. ugyanannyit tudnék adni. Ha 2000-ben lennénk, amikor még nem volt más lehetőség szórakozni, akkor ez átmenne a rostán. 2017-ben viszont luxusnak tartom erre áldozni az időmet. Ez most kb. olyan volt, mintha megnéztem volna egy random Castle részt. A legnagyobb baj ezzel az egésszel az, hogy epizodikus, nem összefüggő sorozat. Ezt pedig csak szitkomok és animációk esetén viselem el. A f*sz alakú reggeli mondjuk jó volt, ahogy a Híradós kikacsintás is, nem beszélve a túlcsorduló szinkronizáló színészek jelenlétéről, de azért ez nagyon kevéske.

  • Flanker szerint:

   “A legnagyobb baj ezzel az egésszel az, hogy epizodikus, nem összefüggő sorozat. Ezt pedig csak szitkomok és animációk esetén viselem el. ”

   DE hát ez egy szitkom, vígjáték, 🙂

   • Lengabor szerint:

    A szitkom vicces. Ez pedig nem nagyon. Ha az lenne, nem öt pontot adtam volna rá.
    Most épp a Blunt Talk második évadát nézem. Az sem az a kimondottan szitkomos szitkom, mégis jobban szórakozom rajta, mint ezen. Nyilván a tragikomédiának is megvan a maga helye, de mint mondtam, másra is tudok áldozni negyven percet az életemből. Ha esetleg úgy alakulna, hogy valamiért belebotlok még a sorozatba, akkor lehet, hogy nem kapcsolnék el, de magamtól, tudatosan nem keresném.

 2. Desmond Wallace szerint:

  Én viszont keresni fogom, mert inkább nézek egy magyar falusi komédiát, mint bármi mást.
  Kinek a pap, kinek a konditerem. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.