24: Legacy 1×01

Jack Bauer ugyan nem tért vissza a londoni kitérő után, de az óra újra ketyeg, a terroristák pedig most sem pihennek. Eric Carter számára ez lesz élete legnehezebb napja, de mi ebből csak 12 órát követhetünk figyelemmel. Röviden hangot adnék az első benyomásaimnak.

24-legacy-1x01-01

A 24: Legacy pont olyan lett, amit elvár az ember a 24-től. Ez részemről dicséret, mivel nagyon szerettem a 24-et Jack Bauerrel, de az új főhőssel annyira nem érdekelt ez a folytatás. A 24: Legacy kezdése viszont – Bauer nélkül is – elég pörgős volt ahhoz, hogy odaszegezzen a képernyő elé.

CTU, terroristák,  magányos hős. Minden adott ahhoz, hogy a 24: Legacy első évada levegye a lábáról az akcióra éhes nézőt. Hamar elröppent ez a 40 perc, és – spoilerek nélkül – csak annyit mondhatok, hogy kíváncsian várom a folytatást.

24-legacy-1x01-02

Valószínűleg az írók ugyanazokat a kliséket fogják eldurrogtatni most is mint korábban, de ha jól adagolják a feszültséget, akkor nem hiszem, hogy ne nézném végig ezt a 12 részes évadot. A kezdésre 7/10-et tudok adni. Jó volt nézni, de azért hiányzott Jack Bauer. Mondom ezt úgy, hogy az új sráccal sincs egyelőre problémám, pedig nem sok jót vártam tőle.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s