Tavaszi kikelet a TV2-n

Február 27-től frissíti a hétköznapokat a TV2. Jó pár változás lesz a korábbiakhoz képest, de nem mindegyik pozitív, és az igazi bátorság hiányzik a tavaszi műsorstruktúrából. Az mindenképpen dicséretes, hogy majdnem minden hétköznap este saját gyártású műsorral jelentkeznek, de az már elég érthetetlen húzásnak tűnik, hogy ezentúl nem egy török sorozat, hanem egy új magazinműsor, a Ripost vezetheti fel a Tényeket.

TV2 2017 tavasz

Ez azért is indokolatlan tűnik indokolatlan, mert eddig a török sorozatok simán verték a konkurenciát, és ennek a délutáni nézettségnek a Tényekre is jó hatása volt, így viszont nézőket veszíthetnek 18 óra előtt. A hétköznap esték tehát így festenek majd:

16:30 Fatmagül
17:30 Ripost
18:00 Tények
19:25 Az 50 milliós játszma

18-tól 21 óráig változatlan marad a TV2 műsorstruktúrája, ami azt jelenti, hogy egy darabig még Az 50 milliós játszma követi a maratoni hosszúságú Tényeket. 21 órától viszont jönnek a heti tartalmak.

Hétfőn Jakupcsek Gabriella új műsora, az Egymás szemében kerül képernyőre, ami békítő reality lesz. Keddenként a sorozatokkal próbálkozik a csatorna. Először a Született szobalányok állnak munkába, majd jön A szultána (21:55), hiszen ezentúl heti egy epizóddal jelentkezik ez a török sorozat. 23:10-től Sherlock és Watson nyomoz az eltűnt nézők után, majd éjfél után (0:10) Az indíték 3. évadát láthatják a TV2 nézői.

Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Szerda esténként Ördög Nóra új műsora (Vigyázat, gyerekkel vagyok!) kerül képernyőre, amely egy kvízshow lesz, amelyben hazai hírességek és gyerekeik küzdenek meg egymással. Csütörtökönként egy doku-reality sorozat, a Detektív Bt. – A nyomozócsalád próbálja elorozni a nézőket A mi kis falunktól, majd az NCIS 14. évada (22:20) kerül képernyőre, 23:30-kor pedig folytatódik az 1/1 Azurák Csabával.

Péntekenként nem lesz saját gyártású műsor a TV2-n, de animációs filmekkel próbálnak hatást gyakorolni a nézettségi görbékre. A hétvégi kínálatban egyelőre nem lesz változás: szombat délutánonként a Megtört szívek várják a nézőket, vasárnap délutánonként pedig a TV2 Mesedélután. Esténként pedig filmekkel próbálják színesíteni a kínálatot, de a későbbiekben még sok egyék újdonságot is tartogatnak a nézőknek.

A magam részéről kifejezetten kíváncsi leszek arra, hogy nézettségi szempontból hogyan teljesítenek majd az új műsorok. A Fatmagül-Tények páros szétszakítását kifejezetten rossz döntésnek tartom, és ha egy tényleg szeretnének nekimenni az RTL Klubnak, akkor az elég jó nézettségű Tényeket kellene 18:30-ra pakolni. Ezzel szerintem csak nyerhetnének, hiszen a jó felvezetés adott lenne a Fatmagüllel, de a csatorna vezetősége biztosan jobban tudja nálam, hogy mit miért csinál.

Kategória: tv
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Majka bevetése jó húzás volt, anyum is elkezdte nézni és szerintem is tök működik, ama néhány perc alapján amit láttam

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s