A mi kis falunk 1×05: Legyen strand!

Pajkaszegen nem állt meg az élet, ugyanis a polgármester egy új ötlettel állt elő, ami felbolygatta a kis falu életét. A minőség erre a részre se változott, ami azt jelenti, hogy továbbra is jól szórakozom ezen a falusi komédián. Spoileresen folytatom.

a-mi-kis-falunk-1x05-02

Persze egy ilyen sorozatnál nem is igazán lehet spoilerekről beszélni, hiszen a történetben nincsenek óriási csavarok, a karakterek pedig semmi fejlődést nem mutatnak. A poénok viszont többnyire működnek, és egy vígjátéknál ez a lényeg. Gondolom, hogy akinek nem fekszik ez a humor, az már rég búcsút intett Károlyéknak.

a-mi-kis-falunk-1x05-03

Stílszerűbb lett volna, ha egy nagy tök esik Károly fejére a rész elején, de a körte is fényt gyújtott a polgármester elméjében, így jött a nagy ötlet: legyen strand a halastóból. Úszni szinte senki sem tud a faluban, a tó pedig tele van minden szeméttel, de a falusi összefogás úrrá lesz ezen a problémán, és mindenki hasznot húzhat a strandból, hiszen özönlenek majd a turisták. Egy probléma van csupán, amit nem tudnak orvosolni, ez pedig a vízminőség.

a-mi-kis-falunk-1x05-05

Most is mindenki hozta a formáját, szóval önmagukat adták a pajkaszegiek, ami kellemes percekkel ajándékozta meg a nézőket. Azt már jó előre beharangozta a magyar média, hogy félmeztelen nő is lesz a részben, és Ripli Zsuzsa bizony le is dobta a textilt. 7/10 jár erre az epizódra, és továbbra is csak azt tudom írni: nagyon örülök, hogy van egy ilyen magyar sorozat.

a-mi-kis-falunk-1x05-04

A strand tehát nem jött össze, de jövő héten körforgalmi problémák adódnak Pajkaszegen. Az 1×07-ben pókerverseny fokozza az izgalmakat, az évadzáró epizódban pedig egy temetés és egy focimeccs ugrasztja össze a falusiakat. Ennyi maradt még az évadból,illetve még annyi, hogy az RTL Klub zöld utat adjon a folytatásnak. Ez nyilván már megtörtént, csak még nem kötik a nézők orrára.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

8 hozzászólás a(z) A mi kis falunk 1×05: Legyen strand! bejegyzéshez

 1. mici szerint:

  Magyar földre magyar traktort!
  Magyar földbe magyar magot!

 2. mici szerint:

  A zöld, amelyik a forgatáson bele is csúszott a tóba, az egy Dutra UE-28-as (ha jól látom). Azért érdekes, mert magyar gyártmány és ma már csak nagyon ritkán látni belőlük egyet kettőt, főként kiállításokon. Nagy dícséret a sorozat készítőinek, hogy nem MTZ-ket szerepeltetnek, pedig biztosan könnyebb lett volna találni.

 3. mici szerint:

  Remélem, hog lesz is belőle valami és nem feneklik meg a projekt, mint annak idején az Amobil.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.