A mi kis falunk 1×07: Póker

Utolsó előtti részéhez érkezett az első évad, amelyben a pókerverseny körül forgott szinte minden. A közmunkások vezényletével indult a parti, amelyhez a pap is csatlakozott. Gyuri viszont nem volt ilyen szerencsés, mert Erika egy esküvőre akarta elráncigálni a nősülni nem igazán vágyó pajkaszegi nőmágnest.

Túl sok újdonságot nem tudok elmondani a sorozatról, hiszen a lényeget már elregéltem az előző hetekben. Továbbra is tetszik, még mindig jóízűen tudok nevetni a poénokon, a színészek játékát pedig kifejezetten élvezetes figyelni. Jó nézni, feldobja a csütörtök estéimet.

A pókerverseny miatt most kevesebb helyszín kapcsolódott be az eseményekbe, és talán ennek is köszönhető, hogy néhány falusi most kimaradt a buliból.

Hová tűnt Füleki Károly? Érdekes, hogy a polgármester egy jelenet erejéig se bukkant fel ebben a részben, hiszen eddig mindig kitüntetett szerep jutott neki. Persze rajta kívül is hiányzott még pár állandó szereplő, akik közül leginkább Laci távolmaradása furcsa, hiszen most sok lehetősége lett volna, hogy csapja a szelet Tecának.

A hiányuk viszont nem volt érezhető a minőségen, hiszen A mi kis falunk most is pont annyira volt szórakoztató, mint az elmúlt hetekben. Erős 7/10 jár a látottakra. Különösen vicces volt Stoki biciklis szerencsétlenkedése, Szifon és a nyúlláb, valamint Gyuri elkeseredett kísérletei, hogy megússza az esküvőt.

Sajnos már csak egy rész van hátra az évadból, pedig még egy jó darabig elnézegetném a pajkaszegiek mulatságos hétköznapjait.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.