A szökés 5×04

Eddig simán tartja a szintet A szökés 5. évada. Persze ez nem jelent kiemelkedő teljesítményt, de van izgalom, halad a sztori, a karakterek pedig pont olyanok, mint régen. Ráadásul az epizódok végén mindig van valami kis cliffhanger, ami miatt várja az ember a folytatást. Spoileresen folytatom.

Négy rész alapján azt mondom, hogy egyáltalán nem bánom, hogy Scofieldék már megint szöknek. A börtönéveknek ezzel a résszel ugyan vége, de a helyzet még nem oldódott meg, hiszen nem lesz egyszerű eltűnni Jemenből.

Egyáltalán nem baj, hogy innentől kezdve már Lincoln is Michael csapatát erősíti, mivel az öccse nélkül nem igazán boldogul az izomagyú tesó. Lehet, hogy picit több börtönt még elviseltem volna az évadban, de az előző részben nem jött össze a szökés, és így talán okosabb is továbblépni.

Most az amerikai történetszál se volt rossz. T-Bag nyomozása meghozta az eredményt, amire én nem számítottam, bár utólag belegondolva, adta magát, hogy Sarah férje legyen Poszeidón. Kellermannak pedig ezúttal már tényleg lőttek. Bár nem mutatták a hullát, és A szökésben még a fejüket vesztett szereplők is feltámadhatnak, de ezúttal talán megkímélnek az írók egy lerágott klisétől.

Az a helyzet tehát, hogy elégedett vagyok a látottakkal. A szökés 5. évada eddig elég szórakoztató, hamar elrepül az a 40 perc, és néha ennél nem is kell több az embernek. Lehet, hogy ebben van egy kis nosztalgia is, de ez megvolt az X-aktáknál és a 24-nél is, azokban a sorozatokban végül mégis csalódtam. Bízom benne, hogy A szökés 5. évada tartja majd ezt a 7/10-es szintet.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s