Jön a nyár az RTL Klubon

Jövő héten már beköszönt a nyár, a tévécsatornák pedig reagálnak a tévés uborkaszezonra. Múlt héten indult csak az 1 perc és nyersz! új évada, de június 2-án már búcsúzik is a nézőktől Sebestyén Balázs, mivel június 6-án vált nyári műsorstruktúrára az RTL Klub.

Természetesen a nyári estéken is lesz mit nézni, de túl sok újdonságra nem kell számítaniuk a nézőknek. A részleteket a Bővebben mögött találjátok.

Az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt – ahogy az elmúlt években – nyáron is új részekkel várja a nézőket, a sorozatsáv pedig már emberi időpontban (21:20-tól) kezdődik, bár lesz olyan este (kedd és péntek), amikor filmekkel várja a nézőket az RTL Klub.

Június 6-tól így néz majd ki egy átlagos hétköznap este a csatornán:

18:00 Híradó
18:55 Fókusz
19:30 Éjjel-nappal Budapest
20:45 Barátok közt
21:20 Sorozatok/Filmek

Nyári szünetre megy a Magyarul Balóval (utolsó adás: június 6.), a XXI. század (utolsó adás: június 13.), a Házon kívül (utolsó adás: június 14.) és a Fókusz Plusz (utolsó adás: június 10.)

Szombatonként a Fókusz Plusz helyett első körben 1 perc és nyersz! ismétlések, majd filmek lesznek. Új sorozat nem lesz nyáron az RTL Klubon, de hétfőnként maradnak a Dr. Csont ismétlései, kedden egy darabig még marad a Castle 8. évada, majd filmek jönnek helyette.

Szerdánként továbbra is uralkodik Szulejmán, majd 22 óra után jön a Miami helyszínelők. Csütörtökönként a CSI (10×18) és a Gyilkos elmék (9×16-tól) lesz képernyőn, vasárnap pedig továbbra is a Híradó után száguldozik a Cobra 11. Nagyjából így néz majd ki 2017 nyara az RTL Klubon.

Reklámok
Kategória: hír
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) Jön a nyár az RTL Klubon bejegyzéshez

  1. Lengabor szerint:

    Június 6-tól sem kell nézni az RTL Klubot. Az elmúlt hónapokban egyedül az 1 perc és nyersz! volt számomra értékelhető tőlük, de az is igencsak rövid élmény lett. Csodálatos. Nem baj, van annyi minden más, akár a média berkein belül is, amivel lehet foglalkozni, hogy az RTL Klub kínálatára felesleges is az időt és a betűket pazarolni. Nem mellesleg ez a kábelcsatornáira is igaz.

  2. Desmond Wallace szerint:

    Arra leszek kíváncsi, hogy mikor jön el az Éjjel-nappal Barátok közt alkonya. Igaz, hogy még most is szépen teljesítenek, de nem biztos, hogy ennyire jó ötlet nyáron is képernyőn tartani őket.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.