Visszatérek?

Az elmúlt hetekben nagyon elhanyagoltam a blogolást, de most talán több időm lesz a blogra. Terveim jócskán vannak, és igyekszem majd megvalósítani őket a következő hetekben. Röviden vázolnám, hogy mire is számíthattok tőlem a közeljövőben.

A nyári pótlást próbálom majd teljesíteni. A szökést már megnéztem, szóval arról majd írni is fogok, de előbb a The Flash 3. évadáról ejtek majd néhány szót. Az újdonságok közül érdekelne a The Mist, próbálok majd felzárkózni a Twin Peaksszel, és kacérkodom a gondolattal, hogy visszatérjek a Fear the Walking Dead 3. évadára. A sorozatok mellett igyekszem majd filmeket is pótolni, amelyekről majd írni is szeretnék.

Július 3-án indul a szokásos évadértékelő, amelyben a korábbiakhoz hasonló kérdésekre lehet számítani. Mivel tavaly érdektelenségbe fulladt a sorozatlányos kérdés, most ez elmarad, de egy galériát majd összeállítok a legszebb színésznőkről. Nyilván ez erősen szubjektív lesz. Lehet készülni a kérdésekre, és szólhattok a szomszédnak is, mivel minél több a vélemény, annál árnyaltabb lehet az összkép.

Jövök majd egy olyan bejegyzéssel, amelyben arról elmélkedem, hogy milyen műsorrenddel kellene próbálkozni a TV2-nek a magasabb nézettségért.

A magyar sorozatokról is szeretnék írni egy összefoglalót, hiszen az elmúlt időszakban pozitív irányba indult el a magyar sorozatgyártás.

Terveim tehát vannak, és remélem, hogy időm és kedvem is lesz majd a bejegyzésekhez.

Reklámok
Kategória: blog
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Visszatérek? bejegyzéshez

  1. Csiki szerint:

    Flash-t nagyon varom mar, erdekel te mit gondolsz a zarasrol, esetleg, hogy innen merre tovabb 🙂

  2. Skate szerint:

    Már le se merem írni, műszaki hiba miatt szünetelni fog megint 2 hétig a blogom (ez már olyan, mintha kifogást keresnék az írás hanyagolására). Valamit nagyon eltoltak a szervízben a gépemmel. Legalább most adatvesztés nélkül meguszomlegalább. Az ironikus az egészben, pár nappal az újabb eset előtt végig toltam a 13 reasons why-t. Úgy tűnik, én jobban bírtam a megrázkodtatásokat, mint a hardver. Hiába minőségi sorozat, mondandó hiteltelenné válik. Azért így is van bőven elgondolkodtató dolog benne, ez miatt nem lesz az év sorozata nálam, hiába adtam rá 7,5/10-et, attól még ott marad a keserű szájíz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.