Csak színház és más semmi 2. évad

Nem voltam odáig az első évadért, mivel túl sok volt benne a szappan, poénból pedig kevesebbet kaptam a vártnál. Nem is igazán lelkesedtem a folytatásért, de aztán mégis maradtam a premier után, mivel úgy tűnt, hogy most kevesebb lesz a klisés romantikából.

Egy darabig ez be is jött, de aztán újra magasabb fokozatra kapcsolt a ki kivel hál téma, ami annyira nem hoz lázba. Egyrészt kiszámítható, másrészt ez a sorozat úgy is lazán működne, ha hagynák a fenébe a szappanos körítést, de valamiért úgy érzik az írók, hogy a színházi környezet nem elég nézőcsalogató.

Pozitívum viszont, hogy nem vitték nagyon túlzásba a dolgot, így talán egy picit jobb is lett ez a 2. évad, mint a tavalyi etap. A karaktereket jól eltalálták, az újoncok is ügyesen beépültek a történetbe, a párbeszédek sokszor kifejezetten frappánsak voltak, szóval vannak itt olyan elemek, amelyekkel méltán lehet dicsérni a sorozatot.

Különösen tetszett a 2×05 végén tálalt fordulat, mivel erre egyáltalán nem számítottam. A fináléban szépen varrták el a szálakat, ez volt talán az évad csúcspontja, szóval azt mondhatom, hogy többnyire jól szórakoztam. Olyan 6,5/10-re lőném be az évadot.

A színészek közül Szávai Viktória, Lovas Rozi és Sipos Vera játéka fogott meg a leginkább. Ha a folytatásban sikerülne levetkőznie a Csak színház és más semminek a szappanos habzást, akkor még jobb is lehetne ez a sorozat.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.