TV2: A hétfő lesz az új szombat

Arról nemrég már olvashattatok, hogy szépen indította az őszt a TV2. Az október azonban sok változást hoz a csatorna kínálatában. A Drágám, add az életed! már lepihent, de a Tények Extra nem tudja pótolni a műsort, így pedig csökkentek a TV2-n a hétköznap esti közönségarányok. Szünetre vonult a Séfek séfe és az Áll az alku is, a váltóműsorok (Vigyázat, gyerekkel vagyok!, Az 50 milliós játszma) pedig nem biztos, hogy ugyanolyan sikeresek lesznek. Ez persze majd elválik a következő hetekben.

Egyelőre gyengébben muzsikálnak, mint az elődök, de ennél lényegesebb, hogy holnaptól jelentősen változik a TV2 műsorstruktúrája. Arra volt már példa, hogy egy nagy show péntek este várja a nézőket, de arra még nem, hogy hétfő este induljon el egy nagyszabású heti műsor a TV2-n. Ráadásul szombat este is a hétköznap esti kínálattal várja a nézőket a csatorna, mert most ez a nemzetközi trend.

A lényeg tehát, hogy holnap estétől a szombatot, míg a szombat a hétköznap estéket idézi majd a TV2-n. A hétfő az új szombat? Konkrétan erről van szó:

Hétfő este:

18:00 Tények
19:00 Ninja Warrior Hungary
21:50 Tények Extra
22:15 Film

Keddtől szombatig:

18:00 Tények
19:00 Vigyázat, gyerekkel vagyok!
20:50 Az 50 milliós játszma
22:30 Tények Extra

Nem lett volna egyszerűbb péntek este indítani a Ninja Warriort? Ha már az X-Faktor ellen nem merték bevetni ezt az új műsort, akkor sokkal kézenfekvőbb lehetőségnek látom. Ez a produkció egyébként még engem is érdekelne, de a bruttó 170 perce időtartam eléggé elriaszt.

A következő hetekben majd elválik, hogy mennyire lesz jó a TV2 húzása. Lehet, hogy kirobbanó siker lesz a Ninja Warrior, de az RTL Klub hétköznap esti kínálata (A Konyhafőnök VIP, Éjjel nappal Budapest, Barátok közt) is elég erős konkurencia lehet.

Reklámok
Kategória: tv
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.